luovaa toimintaa

Ideanikkarin "DIY"

Olen kova puuhaamaan. Kun saan ajatuksen, tulee se toteuttaa lähes välittömästi. Niin monet kerrat olen paukannut siltä seisomalta toteuttamaan ideaani. Omistan pinkin työkalusalkun ja akkuporakoneen, ihan vaan siksi että jos ja kun muut eivät innostu heti toteuttamaan ajatuksiani, teen ne itse. Kärsimätön kun olen.

Elämänmuutokseni, pysähtyminen, toi luovuuteni jälleen esiin.

Kuljen silmät auki, merenrannoilta ja metsistä olen löytänyt parhaat aarteeni. Lukemattomat kerrat, muiden hölmistykseksi, raahaan veneen kannella milloin uppotukkia, meren muovaamaa lankkua tai kiviä kotiin. Minut tuntevat jo tietävät, että silloin jokin hyvä idea on syntynyt.. rahaa tämä ei muuten välttämättä vaadi, hyvän mielikuvituksen vain.

Meren muovaamat lankut hyllyiksi, muiden aarteiden joukkoon.
Itsekasvatetut jättilaukat kuivattuina luovat näyttävän asetelman Saariston myyjäisistä löydetyt pannunaluset ja tuikkulyhdyt, soma yhdistelmä. Kuin myös rantahiekka, heinä ja vanha pullo. Rakas, ensimmäinen kiviaarteeni. Hiekkaa Fisköstä, strutsin sulka Marianhaminasta
Uppopölli löytyi vuosia sitten äidin mökkirannasta.
Pölli sai uuden lookin, ylijäämäkalustemaalista.
Kun mieleisiä tauluja ei löytynyt, piirsinkin ne itse.
Portaikon mäntyilme muuttui valkoiseksi, työ oli suuri, mutta kannatti.
Liukuestematot Ellokselta kruunasivat uudistuneen ilmeen.
Varastossa pitkään jaloissa pyörineet lasten vanhat patjat loivatkin idean patiolle kaivatusta kulmasohvasta. Oli viime kesän paras idea muuten :)
Saariretkeltä heinäkuussa, löytyi suuri, meren kauniisti hioma oksa. Täydellinen naulakko patiolle. Naulakon alla näkyy osa rannalta löytyneestä, kauniisti kelottuneesta, soutuveneen trallista, joka hakee vielä paikkaansa...
Keittiön välilaatat maalasin valkoiseksi.
Joulupostauksessa näkyvät ruokapöydän tuolit, jotka hankin kierrätyskeskuksesta aikanaan. Koeistunnan jälkeen valitsin mukavimmat tuolit, joissa olisi hyvä istuskella pidempäänkin. Kotiutin tuolit ja maalasin kalustemaalilla valkoiseksi.

Tälläinen ideanikkari täällä, mitä kaikkea kivaa sinä olet hoksannut?

Inspiroivaa vuoden ensimmäistä viikkoa!  <3

comments powered by Disqus