temppelini

Me, Myself & I

Synnyin vuonna 1972. Lapsuuteni oli puuhakas; paljon kavereita, leikkejä ulkona ja sisällä, kerhoja, sekä perhepäivähoitoa- lähiöelämää parhaimmillaan. Elin Floralla, ranskanleivällä, ja pyttipannulla. Harrastuksiksi muodostuivat lentopallo, tanssi ja partio.

Nuoruus olikin sitten vauhdikasta kokeilujen aikaa, johon ei muita harrastuksia mahtunut. Olin teini 80-luvulla, se selittänee paljon.

23- vuotiaana tulin äidiksi, haaveeni, unelmani oli toteutunut. Kahden lapsen äitinä ja vaimona temppelini huolto jäi taka-alalle, kunnes kolmekymppisenä alkoi kilot rasittamaan perustuksia. Apuun tulivat Painonvartijat ja armoton kalorien laskeminen, pisteet, kirjat ja laskimet. Liikuntakin löysi tiensä arkeen. Jojoilua painon kanssa seuraavat 10 vuotta, monenmoisia dieetti- ja liikuntalöytöjä, sekä uraäidin elämää. 

Loputtoman tempoilun jälkeen temppelini järähti. Viikko sairaalan pedillä pysäytti. Crohnin tauti, krooninen suolistosairaus, oli diagnoosina kahden kuukauden kuolemanpelon jälkeen. Temppelini sai nyt kaiken huomioni, opettelin kuuntelemaan mitä sillä on sanottavaa, mikä miellyttää, mikä ei. Tällä tiellä olen nyt ja voin paremmin kuin koskaan.

Uraputki

Olen päässyt toteuttamaan unelmieni työuraa kosmetiikka- ja kauneudenhoitobisneksessä kosmetologina, myyjänä, konsulenttina, tuotepäällikkönä, tavaratalokoordinaattorina, suuren kosmetiikkaosaston ja hoitolaketjun myyntipäällikkönä, projektipäällikkönä, markkinointipäällikkönä, suorittanut tutkintoja, ollut kunnianhimoinen, kehittävä, luova, tuloksellinen ja rakastanut työtäni.

Oravanpyöräni alkoi kuitenkin hidastua, ajatukset harhailla ja lensin hurjaan vauhtiin päässeestä pyörityksestäni pihalle, pysähdyin.

Sairauteni on minua muuttanut, unelmani ovat muuttuneet, olen uudella tiellä. Valmistun personal traineriksi ja myöhemmin joogaohjaajaksi, pääsen jakamaan oppini elämästäni muille.

Hyvinvointi on loppuelämäni päämäärä <3

Rakastan elämää ja sen yllättävää estetiikkaa, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa Temppelin Emännästä ja elämästä..

comments powered by Disqus