fitness

Uuden alku

Ennen uutta elämää, päätettiin vanha elämä pizzareissulla tyttären kanssa. Käveltiin Turun Tuomiokirkolta jokivartta pitkin ns. vanhaa kaupunkia kohden. Että oli huikaisevan kaunis auringonlasku!

Turun Tuomiokirkon Joulukuusi
Aurajoen ylittää kaunis Kirjastosilta

Lämmin uusivuosi vietettiin pääosin kotosalla. Olipa hauska vaihtaa vuotta parvekkeella, takkatulen ja kynttilöiden tunnelmassa. Lämpötila oli sama kuin useampana juhannuksena :)

Sitten alkoi se luvattu, uusi elämä.

Maanantaina heti treenit ja päivitykset harjoitusasiakkaani kanssa, joka olikin jo saavuttanut hienoja tuloksia. Aloitin myös itse uudella saliohjelmalla, joka oli kivaa vaihtelua. Ruokavalio napakasti myös haltuun.

Jes! Haba kasvaa!
Tein kerralla muutaman päivän ruuat valmiiksi. Tässä hellalla porisevat fitsoosi, thaikana, riisiä ja pastaa. Valmiit annokset kippoihin ja jääkaappiin, niin ei ole ajasta kiinni ruokavalion noudattaminen. Ateria kulkee mukana tai on valmiina kotona nautittavaksi.

Fitsoosin ja Thaikanan ohjeet löytyvät tästä.

Tässä myös pari nopeaa ja helppoa ohjetta.

Pikaiset jauhelihapihvit

  • 400g naudan jauhelihaa
  • mausteita
  • oliiviöljyä paistamiseen

Jaa jauhelihapaketti neljään osaan, pyörittele käsissäsi tiiviiksi palloiksi, jotka litistät ja laitat pannulle paistamiseen tarkoitettuun oliiviöljyyn paistumaan. Paista suht napakalla lämmöllä n. 4 minuuttia per puoli, mausta mieleiseksi ja nauti. Jokainen pihvi sisältää 100g lihaa, joten nyt on helppo annostella oman ruokavalion mukaan ateria.

Bataattimuussi

  • bataatti
  • kasvislientä
  • ripaus suolaa

Kuori bataatti ja paloittele. Kattilaan bataatit ja vettä sen verran että peittyvät. Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai -fondia. Kiehuta bataatteja kunnes ovat pehmenneet. Kaada liemi talteen, soseuta sauvasekoittimella bataatit, lisää talteen otettua keitinlientä soseuttaen samalla bataatteja, kunnes sose on mieleisen paksuista.

Viikko hoitui vauhdilla, siten että kolme kuntosalitreeniä, yksi HIIT-treeni kotona ja sunnuntaina hikoiltiin sambakoulussa. Koira sai pitkiä lenkkejä lähes joka päivä.

Vihdoin tuli pakkaset ja lunta!

Ihanaa, kun sai tehtyä jäälyhtyjä, mukaan jäädytin myös pari kuusen oksaa.

Lauantaina oli poikkeus sääntöön, koska saimme ruokavieraita ja oli ihan pakko maistaa jälkkäriä ja nauttia pari viinilasillista, hups!

Tässä yksi lemppariasuistani, Dieselin skinzeesit, rakkaat pitkät villasukat ja Thaimaasta hankittu tunika. <3 

Sunnuntaina sai loikoilla pitkään, unisieppari antoi syvät, hyvät unet.

Näin se etenee, uusi elämä. Tsemppiä viikkoon! <3

comments powered by Disqus