lifestyle

Pakoton

Tämä elämä tarvitsee pakottomuutta. Rutiinit tuovat turvaa ja toimivat perustana turvallisuuden tunteelle. Mutta entä kun rutiinit kääntyvät vastaan ja turvallisuuden tunteen sijaan tekävätkin sinut vain oman elämäsi orjaksi, siten että elämästä tulee pakkoa? Kiire on hyvästä ja mitä täydempi kalenterisi on, sen parempi, näinhän sen oletetaan menevän. Pitää olla tuottava ja menestynyt, sekä suorittaa

Se on vain niin helppo tie, kulkea päivästä toiseen laput silmillä muiden pillin tahtia kuunnellen. Ei omia ajatuksia. Entä jos lopettaisi toisten pillin mukaan tanssimisen, hengittäisikin itse ja ottaisi vastuun. Kuuntelisi kerrankin intuitiota eikä ainaista pakkoa. Pakko on siitä kummallinen asia, että se on tuntunut levittäytyvän kaikkialle. En varmasti ole ainut joka on sanonut tai kuullut jonkun läheisen sanovan, että on "pakko tehdä sitä ja tätä".   Pakko herättää aamuisin ja käskee mitä tänään on pakko tehdä. Sitä ei koskaan saa kyseenalaistaa, koska sehän on aina oikeassa. Jos yrität ravistella sitä harteiltasi ja herättää pienen intuition kipinän se pitää huolen siitä, että jos ei muut niin realiteetit iskevät vasten kasvoja ja palaat takaisin pakon hellään huomaan. 

Olen päättänyt hyvästellä pitkäaikaisen kumppanini pakon ja tervehtiä uutta ystävääni intuitiota. Viimeisen vuoden olen elänyt läheisessä yhteistyössä pakon kanssa ja huomannut, ettei se ole vienyt minua mihinkään suuntaan. Näin ollen voinkin todeta, että on aika vaihtaa kumppania. Katsotaan mitä yhdessä intuition kanssa seuraavassa vuodessa saammekaan aikaan. 

-HH

comments powered by Disqus