bloggaaminen

Hei miten menee?

Rajojen asettaminen sille, mitä blogiin kirjoittaa on ainakin näin aloittavalle kirjoittajalle haasteellista. Mistä sitä kirjoittais? Ja miksi? Pitäs kai sitä teksteilleen olla joku syy? Hyöty. Tai edes hyvä neuvo. Älä tee niinkun mie teen vaan niinkun mie sanon. Kaikki osaa kyllä ajatella itekin, joten mikäs minä oon ketään neuvomaan!

Tää bloggaaja meni ihan lukkoon.

Jouduin heti alkuinnostuksen jälkeen bloggaamisen kanssa sellaiseen jumiin, etten saanut kirjotettua yhtikäs mitään. Aloitin ja aloitin uudelleen ja aloitin taas. Ihan tyhmää tekstiä. Pyyhin pois. Ajattelin liian monimutkaisesti, pohdin liikaa syitä ja seurauksia, rajailin itselleni niin tiiviin piikkilanka-aitauksen, etten sitten päässyt enää pois ollenkaan. Joo mie kirjoitan vaan neulekoneista. Plääh. Hinkkasin ja viilasin taas. Tuumin ja puntaroin uudelleen. Miten ne meni ne pisteet ja pilkut ja lauserakenteet. Olin taas koulussa esseetä kirjoittamassa ja koitin saada kympin. Toivotonta.

No, mutta meillä on onneksi tässä So-upin blogiyhteisössä kaikesta huolehtiva Heli-emo, että lukot aukaiseva apu tuli mullekin ihan yhellä kysymyksellä. Hei Minna, miten menee?

Kumiankka porskuttaa taas! (kuva climate.nasa.com)

Tarvittiin vain muutama kannustava sana ja epätoivon aallonpohjaan painunut kumiankka pomppas takas pintaan! Ja täällähän sitä kellutaan iloisen kirkkaankeltaisena nokka kohti aaltoja. Antaa tulla vaan.

Milloin sie olet viimeks kysynyt joltain ihmiseltä ”Hei miten menee?”

Kysy nyt heti.

comments powered by Disqus