So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ystävänpäivä

3 x YSTÄVÄNPÄIVÄ

Ystävänpäivää voi viettää monella tapaa. Tässä kolme erilaista ystävänpäivä puuhaa ja asuvalintaa. Miten sinä vietät ystävänpäivää tänä vuonna?

Hot date

Jos on parisuhteessa, ystävänpäivänä ei ole hyvää syytä olla menemättä kuumille treffeille! Parasta päälle ja rahaa säästelemättä leffaan, kahville tai drinksuille..

Jos ei ole suhteessa, voi ystävänpäiväksi pyytää nyt vihdoin sitä ihastusta treffeille, mitä turhaan ujostelemaan.

hely herranen, hely, marleena, hely marleena, so-up, blogi, blogit, ystavanpaiva, ystävänpäivä, valentines, mekko, punainen, dress, treffit, asut, bikbok, mekko, tiukka, seksikäs, treffiasu, vinkit, mitä pukea treffeille
hoop earrings, korvakorut, treffit, date, ystävänpäivä, hely herranen, hely
river island, laukku, hely herranen, treffit, hot date, asu, sukkahousut, kynnet

Kaverihengaus

Ystävänpäivänä nimensä mukaan hengaillaan ystävien ja perheen kanssa :) Tehkää kunnon hemmottelupäivä manikyyrejä, pedikyyrejä, jalkakylpyjä, leffoja, popkornia ja mukavaa yhdessä oloa. Paras asu on casual. Ja asusteena punainen baskeri.

hely herranen, hely marleena, hely, tie sydämeen, tie sydameen, so-up, punainen, ystävänpäivä, baskeri, asut, vinkit, treffit, casual, jumpperi, villapaita, talvi, lämmin, asu, keltaiset kynnet, pitkät kynnet

Oma lepohetki

Hemmottele itseäsi ja vietä päivä itsesi kanssa. Käy hieronnassa, mietiskele, kirjoita ylös tulevaisuuden haaveita tai lue lempikirjaasi. Asuvalinta on vapaa, pyjama kuvissa on LINDEX:iltä*.

hely herranen, hely marleena, ystävänpäivä, so-up, blogi, bloggaaja, yöpuku, yöasu, lindex
LINDEX, pyjama, yöasu, sinkkuelämää, ystävänpäivä, hely herranen, mitä tehdä ystävänpäivänä, kivat yöpuvut, yöpuku, aamutakki

Päivä muiden joukossa

Ystävänpäivänä on kiva pukeutua teeman mukaan punaiseen, pinkkiin tai johonkin romanttiseen. Myös eri materiaalit vaatteissa kuten pitsit sopivat ihanasti päivään. Muista kuitenkin, että ystävänpäivä on vain päivä muiden joukossa. Koska olen niin klisee, niin kirjoitan tähän väliin, että 'jokainen päivä on ystävänpäivä'. Eli pidetään huolta läheisistä, perheestä ja ystävistä, ja jopa vaikka tuntemattomistakin. Lopulta asulla tai puuhalla ei ole niinkään väliä, vaan sillä fiiliksellä, että teet sitä mitä haluat, kenen kanssa haluat ja voit olla kiitollinen elämän pienistä asioista.

Jos olet yksinäinen, muista että et ole yksin.

Jos olet yksinäinen tänä ystävänpäivänä, älä lannistu. Tämä on hyvä hetki keskittyä itsesi kehittämiseen, joten tee jotain luovaa mistä nautit. Jos olet yksinäinen, muista että et ole yksin.

Mitä tahansa sitten päätätkään pukea ja tehdä ystävänpäivänä...

Toivottavasti sinulla on huippu ystävänpäivä! <3

*markkinointilinkki