So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

raakakakku

Makeaa puhtaista raaka-aineista: GreenStreet Raakakakut

Vegaanipupu osallistui vähän aikaa sitten GreenStreetin Raakakakku-workshoppiin, jossa tehtiin kolme ihanan erilaista ja suloisen makeaa kakkua.

Meidän tiimimme teki Mango-Vadelma kakun ja siihen löytyy resepti Anna Oon blogista. <3 Lisäksi saimme maistella Suklaa-Mustikka sekä Puolukka-Kinuski kakkuja. Kaikki olivat vegaanisia ja lisäksi Puolukkakakun pohja oli pähkinätön ja se oli tajuttoman hyvää!

mango-vadelma raakakakku, kakun koristelu, rawcake
Mango-Vadelma raakakakku
suklaa, mustikka, kakku
Suklaa-Mustikka raakakakku
koristelua, puolukkakakku, puolukka, banaanikakku, banaani, kinuski
Puolukka-Kinuski raakakakku

Mikäs olisi sen makeampaa, kuin syödä itse-tehtyjä raaka-kakkuja, juoda kahvia ja kuunnella sulosointuja?

Meitä ohjasi GreenStreetin Joensuun edustajat Emmi & Tony. Tämä nuoripari on kiinnostunut musiikin ohella puhtaasta syömisestä sekä terveellisestä elämäntyylistä ja näin päätyivät GreenStreet-yrittäjiksi. He ovat innostuneita sekä osaavia ohjaajia ja voivat myös vetää vaikka pienen musiikkinumeron workshopin huipennukseksi! Mikäs olisi sen makeampaa, kuin syödä itse-tehtyjä raaka-kakkuja, juoda kahvia ja kuunnella sulosointuja?

greenstreet, tony, emmi, emmi&tony, raakakku, raakakakut, joensuu
Emmi & Tony
workshop, greenstreetjns
Workshop alkaa!

Raakakakku-työpaja oli kuin olikin meidän bloggaajatapahtumapäivän kohokohta! Opimme tekemään raakakakkuja (näitä tulen ehdottomasti tulevaisuudessakin tekemään juhliin ja muutenvain), tutustuimme toisiimme ja nautimme ihanasta kesäiltapäivästä. Kakut olivat fantastisia ja meininki mukava. Workshop on ihana idea tapahtumaan kuin tapahtumaan (polttareihin, synttäreille, virkistäytymispäivään, koulutuksiin ja tutustumisiin) sekä sopii isolle osalle erityisruokavalioisista; esim. gluteenittomille, raakaruokavalioisille ja tietysti vegaanipupuille. Workshopeista lisää täällä.

greenstreet workshop
Aineksia kakkuihin
kakkupohja, pähkinä, taateli
Raakakakun pohja taateleista ja pähkinöistä
kerroskakku, vuoka,
koristelua

Raakakakkutoimintaa on muuallakin kuin Joensuussa, esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Tampereella sekä Vuokatissa. Tarkista täältä löytyykö lähistöltäsi näitä herkkuja. GreenStreet on myös mukana juhlimassa Suomen 100-vuotissynttäreitä ja jakaa kuukausittain raakakakkuja ilmaiseksi arjen sankareille. Ilmoita mukaan kilpailuun kaverisi, äitisi tai vaikka siskosi täällä.

Kiitos GreenStreetin Emmille & Tonylle, ihanille bloggaajille sekä tietysti järjestäjille (So-Up, Karjalainen) <3

so-up, tytöt, bloggaajat, bloggaajatapahtuma, bloggari, bloggaaja, lifestyle
So-Up bloggaajia <3