So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Joensuun vegaanipizzat

  1. Roihu


Herkkusieni, pesto, aurinkokuivattutomaatti-pizza tulisella kastikkeella. Roihussa on mainiot täytevaihtoehdot ja siellä oli Joensuun ensimmäisenä vegaanista juustoa, joten propsit siitä.

2. Dolce Vita

Vegaaninen pizza: Tomaatti, punasipuli, suolapähkinä, pesto pizza. Dolce Vitassakin on paljon mukavia vaihtoehtoja, ja toimii pizzaonlinessa kivasti tuo vegaaninen pizza, kun sieltä on poistettu kaikki ei-vegaaniset täytteet, niin ei tarvi turhaan skrollailla.

3. Kotipizza

Vegaani Härkis Burger Pizza: Härkis, salaatti, Vegaani juustovalmiste ja Vegaani Long Island -kastike. Ihan jees, riippuu Kotipizzasta. Joissakin tekevät tosi maukkaita, ja joissakin heittelevät täytteet päälle aika kökösti :/ meh

4. Raxin Soijabolognesepizza ja OUMPH-pizza

Saatavilla Raxissa rajoitetun ajan, jatkosta ei tietoa. 16.2 Lohturuokaa vegaaneille-kampanja loppuu, mutta toivottavasti soijabolognese, jota pääsin maistamaan jäisi valikoimaan. Se oli nimittäin hyvää! OUMPH-pizzaa en päässyt maistamaan, ja moni kampanjan aikana Raxia kokeillut vegaani on ollut pettynyt huonoon valikoimaan Buffet-pöydässä.

5. Lidlin pakastepizza: Pizza Marinara

Yksinkertainen tomaatti-basilika pizza. Hyvä oma tuunattava :)

6. Pakastepizza: Gluteeniton Fria

Hyvänmakuinen pizzavälipala. Tosi hintava, sillä myös gluteeniton. Löytyy Citymarketeista, sieltä Gluteenittomien tuotteiden joukosta.

7. Saarioinen VEGEPIZZA

En edes tiedä mitä tässä on, mutta tämä on kyllä hyvää :P

Täyte: tomaatti, kasvirasvavalmiste, herkkusieni, paprika, porkkana, linssi, sipuli, valkosipuli

8. Martina Pizza Vegan

Sheese tuorejuustoa, sieniä, härkistä ja rucolaa. Poikaystävä kuvaili pizzan maistuvan metsältä, ja minusta se oli aika osuvasti sanottu.

Olikos siinä kaikki pizzat/pizzeriat mitä vegaanisena tällä hetkellä saa? Kommentoikaa ihmeessä, jos tiedätte jostain salaisista pizzoista, tai jos unohdin jonkun.