So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

elämäntapamuutos

Lopeta nämä kaksi tapaa - HETI!

Älä valita, kun voit valita

Valittaminen. Kaikki me teemme sitä joskus. Jos haluat päästä eroon tästä tavasta, on alettava kiinnittämään huomiota siihen. Kun saat itsesi kiinni valittamisesti, pysähdy. Hengitä ja ajattele asiaa. Validoi ja hyväksy ajatuksesi. Kerro miksi on täysin ymmärrettävää, että ajattelet näin, MUTTA olisi hyödyllistä myös vaihtaa näkökulmaa.

Vaihtamalla näkökulmaa, vaihdat omaa asennettasi ja tämä on avain! Jos eroat ja ajattelet menettäneesi elämäsi rakkauden, masennut. Jos eroat ja ajattelet, että nyt sinulla on mahdollisuus löytää elämäsi rakkaus, tunnet toivon kipinän. Jos jotain menee pieleen ja ryvet itsesäälissä, masennut. Jos jotain menee pieleen ja ajattelet, että näin oli tarkoitettu, vaikket vielä ymmärrä miksi, tästäkin tulee vielä seuraamaan jotain hyvää.

Mitä surullisempi juttu, sitä suurempi selviytyjä ja parempi ihminen, kun vaihtanut näkökulmasi toivoon paremmasta tulevaisuudesta ja alat toimimaan sen mukaan.

Syyllistäminen

Ja syyttely. Itsesi tai muiden syyttely. Ei auta ketään. Se luo vain lisää negatiivista kehää. Älä taistele tulta vastaan 'tulella', that's just idiotic, taistele tulta vastaan vedellä. Yksinkertaista, eikö?

Jos muutokset parempaan tapahtuvat rakkauden, ei itsesyytösten ja itseinhon kautta, ne ovat terveitä ja pysyviä.

Näiden sijasta löydä voima, oppi, vastuu omasta elämästä ja kiitollisuus.