So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

suhde

Oletko löytänyt kaksoisliekkisi?

Plato kirjassaan Symposium kuvailee kaksoisliekki-suhteen, jossa yksi sielu on erotettu kahteen osaan ja inkarnoituu maanpäälle samaan aikaan. Nämä kaksi saman sielun omaavaa etsivät toisiaan (etsivät itseään). Itse kaksoisliekki-termin vakiinnuttivat käyttöön (kyseenalaisen) uskonnollisen kultin johtajat Mark ja Elizabeth Prophet.

Kaksoisliekki jakaa saman sielunvirran sinun kanssasi. Hän on kuvajaisesi, identtinen sielukaksonen, jonka läsnäolo tuo sinulle kodin ja turvan tunteen. Vetovoima välillänne on magneettinen. Hän on sinun toinen puolesi, olette yhdessä yin ja yang, alfa ja omega, jumalallinen feminiinen ja maskuliininen. Hän on sinä, vain eri ajassa ja paikassa.

Oletko tavannut hänet?

Kun tapaat hänet, elämäsi muuttuu! Kohtalo on puuttunut peliin ja haluaa sinun kohtaavan itsesi kokonaan. Liekkisi nostaa vanhoja traumoja esiin, toimimalla peilinäsi. Hän painelee jokaista 'nappulaa', jota et ole kohdannut. Kaksoisliekki-suhteessa, se mitä pelkäät, tulee tapahtumaan, koska tarkoitus on kohdata omat pelot. Jos siis pelkäät hylkäystä (kuten suurinosa ihmisistä), on hyvin todennäköistä, että kaksoisliekkisi 'karkaa' sinulta.

Kun olet työstänyt omaa karmaasi, kaksoisliekki-liitto on mahdollinen ja yleensä tämän kaiken parantumistyön 'sivutuote'. Kaksoisliekki suhde ei SAA olla päämäärä, vaan luontaisesti tapahtuva pyhä liitto, joka manifestoituu kun sitoutuu iteensä ja alkaa rakastaa itseään.

Hän on peilisi

Karman pyörä pyörähtää. Kaksosesi on terapeuttisi. Hän kuuntelee ja auttaa, on tukena. Hän on peilisi, josta näet myös varjopuolesi, jonka olet piilottanut. Tämä nostaa esiin myös sellaista kärsimystä, jota et ole aiemmin kokenut. Liiton tarkoitus on karman taakse jättäminen, valaistuminen ja yhteisen maanpäällisen tehtävän toteuttaminen.

Kaksoisliekkisi karkaa sinulta

Moni ei ole valmis kohtaamaan kärsimystä, tai itseään, joten kaksoisliekeillä on tapana vältellä toisiaan. Kuitenkin universumi tuo heidät aina uudestaan yhteen. Ja lopulta kun he ovat tarpeeksi lähellä, eivät he voi vastustaa toisiaan, niinkuin eivät magneetitkaan vaan liimautuvat yhteen.

Tämänkin jälkeen karkaamisia tapahtuu, ne aiheuttavat erotuskaa ja niitä voi olla useita. Tärkeintä on aina rakastaa 'itseään ensin'!

Kaksoisliekit ovat saattaneet joutua karmiseen kehään, toistamaan haittaa tekeviä (lisää karmaa/traumoja luovia) kaavoja. Tarvitaan vain toisen herääminen ja vapautuminen pois karmisesta pyörästä, niin toinenkin puolisko imeytyy uuteen ulottuvuuteen (seuraavaan karmiseen pyörään, mutta kohti valaistumista...), sillä olette sielumaailmassa jo yhtä, ja näin missä tahansa fyysisesti, silti aina sielullisessa yhteydessä toisiinne.

Kaksoisliekki olet sinä itse. Jos kaksosesi karkaa sinulta, hän peilaa sinua, huomaa, että sinäkään et ole vielä valinnut rakkautta. Valitse rakkaus ja näe kuinka kaksosesi seuraa perässä. Karannut kaksonen palaa aina. Kukaan ei voi paeta 'itseään' loputtomiin.

Huom. VAROITUS! Kukaan ei koskaan saa henkisesti, fyysisesti tai emotionaalisesti hyväksikäyttää tai pahoinpidellä sinua. Jos joku kohtelee sinua huonosti, juokse nopeaa ja juokse kauas. Näin valitset 'rakkauden' itseäsi kohtaan. Älä erehdy luulemaan myrkyllistä ihmissuhdetta muuksi kuin se on! Kaksoisliekin tarkoitus on auttaa sinua parantamaan vanhoja haavoja, ei syventämään niitä! Jos kyseessä on karminen suhde tai 'varjo' kaksoisliekki, ihminen, joka tuo sinussa esiin varjopuolesi, on aika työstää tuota karmaa ja kohdata omia varjojaan.

Häntä olet etsinyt, monessa elämässä

Kaksoisliekkisi on juuri se, jota olet etsinyt. Huomaat hänessä tuttuuden tunteen ja voimakkaan vetovoiman välillänne, vaikka hänellä olisi 'vikoja', joita et hyväksyisi muissa suhteissa, hänen kohdallaan noilla asioilla ei ole merkitystä.

Huomaat hänessä paljon samankaltaisuuksia, kuin entisissä kumppaneissasi. He ovat olleet valmistamassa sinua jumalalliselle liitolle kaksosesi kanssa. He ovat auttaneet purkamaan karmaa ja traumaa, jotta olisit henkisesti valmis kohtaamaan kaksosesi ja ymmärtäisit myös häntä paremmin.

Myös teissä on samaa näköä ulkoisesti. Sisäisesti saatatte olla kuin yö ja päivä, kuu ja aurinko (jumalatar-jumala, äiti-isä) mutta ymmärrätte toisianne silti. Täydennätte toisianne.

Kaksosilla saattaa olla isojakin ikäeroja. Kaksosten suhde ei aina ole romanttinen. Joskus 20 vuotiaan nuoren miehen ja 70 vuotiaan vanhan naisen ystävyys-suhde on sielua kasvattavampi kokemus kuin kaksosten epäonnistunut avioliitto.

Teillä saattaa olla useampia yhteisiä inkarnaatiota, joissa olette saattaneet olla myös eri rooleissa kuin rakastavaiset: äiti-poika, isä-tytär, sisko-veli, samaa sukupuolta edustavat, työkaverit, ja niin edelleen. Mikä vain on teidän yhteisen sielunne kasvulle ollut paras vaihtoehto, niin olette syntyneet niihin rooleihin.

Kaksoisliekki-liiton tarkoitus on valaistuminen ja maanpäällinen yhteinen tehtävä

Kaksoisliekkisi tapaaminen on sinulle valaiseva kokemus.Illuusio alkaa särkyä ja alat huomaamaan mikä on todella tärkeää elämässä. Kaksoisliekkisi läsnäolo kuitenkin auttaa sinun kolmatta silmääsi avautumaan.

Eri lähteiden mukaan, joissain tapauksissa kaksoisliekki saattaa olla ylösnoussut ennen kaksostaan, jos näin on tarkoitettu. Hän voi silloin toimia toisen oppaana. Esimerkiksi tunnettu kaksoisliekki pariskunta ovat Neitsyt Maria ja Arkkienkeli Rafael, parannuksen enkeli. Mutta entäs Joosef? Hän oli Marian tuon inkarnaation kumppani, sielunkumppani, ja yhdessä heidän tehtävänään Jeesuksen kasvattaminen. Arkkienkeli Rafael opasti heitä tässä maanpäällisessä työssään.

Universumin viestit

Olet nähnyt hänestä unta tai enteitä ennen tapaamistanne. Kun olette tavanneet, elämässäsi tapahtuu suuri muutos. Universumi viestii sinulle kaksoisliekistäsi pyhällä numeroyhdistelmällä 1111, jota näet usein. Voit pyytää merkkiä universumilta, ja se vastaa sinulle.

Mistä voi tietää varmasti?

Mistä voin tietää kuka on sielunkumppanini tai kaksoisliekkini? Mieli ei voi tietää varmasti, mutta se kovasti haluaisi. On siis vain luotettava universumiin ja tehtävä aina rakkauden valinta. Päästä irti 'termeistä'! Antaudu vain rakkaudelle. Mielen halu tietää asioita 100% varmasti on kontrollinhalua. Hyväksy se, ettet koskaan voi tietää mitään varmasti!

Katso alta tarot-tulkinta: Onko hän sinulle se oikea? (Youtube kanavalla lisää tulkintoja!)