gluteeniton

Gluteeniton Pesto-tomaattipizza

Pohja:

  • 6dl gluteeniton jauhoseos
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 125 grammaa margariinia
  • 2 dl vettä
  • (voit lisätä psylliumia tuomaan sitkosta)

Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää vesi ja sekoita. Sulata margariini ja lisää taikinaan. Sekoita. Taputtele pellille.

Täytteet:

  • Tomaattisose
  • Pesto
  • Tomaatti (tuore)
  • (Puna)sipuli


Levitä tomaattisose pizzan päälle. Paloittele tuore tomaatti sopiviksi siivuiksi ja levitä pizzan päälle. Sirottele pestoa oman maun mukaan. Silppua sipulit renkaiksi ja levitä nekin pizzan päälle. Tämä pizza ei juustoa kaipaa :) Laita uuniin 225 asteeseen noin 10 minuuttia riippuen uunista.

Mmmm! Ihanaa italiais-inspiroitunutta pizzaperjantaita, toivottaa Vegaanipupu. Tämä resepti on gluteeniton ja juustoton. Yksinkertaisuus on hyve.

comments powered by Disqus