cocktail

Hapankorppurullat ja cocktailpalat

Hapankorppurullat:

  • Hapankorppuja
  • Kasvislientä

Täyte:

  • 1 Violife tuotejuusto pkt
  • 1 Påmackan naturel tuotejuusto purkki
  • 1-2 dl pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
  • aurinkokuivattujen tomaattien öljyä tilkka
  • suolaa

(Lisätäytteeksi:

  • Vegaanista salamia
  • Rucolaa
  • Pilkottuja kasviksia
  • Oliivia
  • ... mitä tahansa keksitkin)

Tee kasvisliemi ja laita se lakeaan astiaan. Asettele hapankorppuja liemeen kostumaan kauttaaltaan niin monta kuin mahtuu. Anna kostua 1 minuutti. Nosta leivinpaperille, anna levätä 5 minuuttia. Valmista sillä aikaa täyte sekoittamalla kaikki ainekset. Lusikoi täytettä hapankorpuille noin puoleenväliin ja rullaa. Varmista rulla hammastikulla. Laita rullat pakkaseen ja seuraa. Kun ovat hieman kohmeisia nosta pois ja paloittele puoliksi. Aseta saumapuoli alaspäin tarjottimelle ja hammastikku keskelle. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Cocktailpalat:

  • Vehnätortilloja
  • Sama täyte
  • Oliiveja
  • Muita valitsemiasi kasviksia: porkkainoita, kurkkua, selleriä, kapriksia...

Voitele tortilla täytteellä puoleen väliin. Asettele pilkottuja oliiveja ja mitä tahansa valitsemiasi täytteitä tortillalle. Rullaa ja varmista hammastikulla. Laita pakastimeen kohmettumaan hetkeksi. Leikkaa sivujämät pois ja paloittele loput tarjolle. Asettele tarjottimelle sauma alaspäin ja aseta hammastikku keskelle. Laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Nämä voit tehdä valmiiksi odottamaan tarjoilua. Helppo ja maukas illanistujais-tarjoiltava! Mutta älä vain unohda näitä pakkaseen liian pitkäksi aikaa. Ja hapankorput on syytä laittaa sinne leivinpaperin päällä, muuten saattavat kohmettua lautaseen kiinni.

comments powered by Disqus