glögi

Joulupannacotta

Pohja:

  • 6 dl mantelimaitoa
  • mausta kanelilla, kardemummalla, vaniliinisokerilla oman maun mukaan
  • 1 1/2 dl hyytelösokeria


Sekoita ainekset keskenään ja anna porista noin 1 min. K aada tarjoilulaseihin ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 2h.

Kimalle:

  • 2 dl glögiä
  • 1/2 dl hyytelösokeria


Sekoita ainekset ja kiehauta 30 sek. K aada jäähtyneen pannacotan päälle, anna jähmettyä 2h. K oristele piparimurskalla ja granaatinomenan siemenillä ennen tarjoilua.

Ihana ja helppo jouluinen pannacotta! Valitse hienot tarjoilulasit ja esteettisyys on taattu! Resepti on gluteeniton, jos käytät koristeena gluteenittomia piparkakkuja. Esimerkiksi nämä ovat vegaanisia sekä gluteiinittomia pipareita. Voit käyttää koristeena myös kookoshiutaleita tai ihan mitä vain mieleesi juolahtaa.

comments powered by Disqus