karjalanpaisti

Karjalanpaisti vegaanisena versiona!

4 annosta:

  • 1 pussi pakasteesta Vego kasvispaisti
  • 2 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 porkkanaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • mausteet: suola, pippuri, savupaprika, garam masala
  • 10 kokonaista maustepippuria
  • kasvisliemi
  • (punaviini)
  • (1 tl nestemäistä savuaromia)
vegaani filee,paisti, vegaaninen, resepti, vego, kasvisfile
Vegon kasvisfileet on pakaste tuote (löytyy ainakin cittarista)

Pilko sipulit ja murskaa valkosipulit pannulle. Freesaa sipuleita pannulla öljyssä. Lisää kasvispaisti ja mausteet sekä soijakastike. Paista kovassa asteessa, jotta fileet saavat kaunista ruskeaa pintaa. (Pilko fileitä pienemmäksi.)

Ota pannulla kunnolla väriä fileiden pintaan :) Onnea matkaan!

Laita sen jälkeen uunivuokaan kasvisliemen kanssa niin että peittyvät liemeen, tai jos omistat haudutuspadan, voit käyttää sitä hauduttamiseen. Lisää pilkotut porkkanat myös pataan.

Kypsennä 175 asteessa tunnin verran. Lisää vettä tarvittaessa. Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella.

Tarjoile perunoiden tai muussin kanssa.

Koristele puolukkahillolla ja etikkakurkuilla.

Tadaa!
comments powered by Disqus