kastike

Kasvisbolognese kolmesta kasviksesta

Kasvisbolognese-kastike (4 annosta):

  • 2  porkkanaa
  • 2 tomaattia
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • vettä
  • oliivi öljyä
  • suolaa
  • vegaaninen bolognese pussipata tai muu ateria aines (itse käytin noin puolet pussista)

lisäksi:

  • pastaa

Valmista kastike. Raasta porkkanat, pilko tomaatti, sipuli ja paprika. Kuullota kuumalla pannulla öljyssä ensin sipuli ja lisää sitten muut kasvikset. Lisää sitten suola ja pussipata-aines, sekä vettä tarpeen mukaan. Anna porista n. 10 min, lisää vettä tarvittaessa. Keitä pasta tällä välin. Maista kastiketta ja mausta tarpeen mukaan. Kokoa annos ja nauti!

Tämä kasvisbolognese-kastike syntyi kun kaapissa ei ollut oikein mitään. Muutama kasvis ja valmiskastike pussi sekä pastaa, muuta ei tarvita! Kasvikset voit vaihtaa niihin mitä kaapista löytyy, porkkana kannattaa ehdottomasti raastaa, siitä syntyy kuin pohja kastikkeelle. Lisäksi öljyn määrässä ei tarvitse ujostella! Voi myös lisätä papuja, linssejä, soijarouhetta jne jos kaapistasi löytyy, sillä ne ovat hyvä proteiinin lähde tähän ruokaan. Hauskaa kokkailua, toivoo Vegaanipupu!

comments powered by Disqus