intialainen

Palak Paneer intialaista ruokaa

  • 200 g pakastepinaattia
  • 2 dl kasvislientä tai esim viiniä
  • 2 sipulia
  • 2 valkosipulia
  • 2 dl Alpro soy go on maustamaton (jämäkämpää kuin jugurtti, korvaa Turkkilaista paksua jogurttia)
  • 1/2 pakettia Porlammin vegaanijuusto
  • 1/2 pakettia kreikkalaistyylinen juusto Sheese
  • (tomaattia)

Mausteet:

  • 1 tl tuoretta inkivääriä
  • currya
  • kurkumaa
  • garam masalaa
  • juustokuminaa

Freesaa sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä. Lisää pakastepinaatti ja mausteet. Lisää kasvisliemi tai viini. Anna porista 10 minuuttia. Lisää juustot ja Alpro soy go on sekä pilkottua tomaattia. Anna porista vielä 5 minuuttia.

Tarjoile basmatiriisin kanssa.

pinaatti, basmati, palak paneer, ohje, vegaani, vegaaninen resepti, kotijuusto, vegaanijuusto, juusto
comments powered by Disqus