alkuruoka

Punajuuricarpaccio

  • 1 punajuuri

Paista raaka punajuuri uunissa 45 min. Anna jäähtyä. Viipaloi ohuiksi paloiksi juustohöylällä.

Valmista marinadi:

  • oliiviöljy
  • suola
  • omenaviinietikka
  • siirappi
  • valkosipulimurskaa

Kaada marinadi punajuuriviipaleiden päälle ja anna maustua.

Koristele esim. kapriksilla ja chilillä. Tarjoile alkupalana.

Jos pidät punajuuresta, tässä on oiva alkupala neljän tähden illallisiin. Carpaccio on perinteinen italialainen liharuoka. Kasvisversio onnistuu monillakin eri kasviksilla tietenkin. Raitajuuri, retiisi, kesäkurpitsa ja moni muu voisi toimia ihan yhtä hyvin kuin punajuuri. 

raitajuuri, carpaccio, vegaani, vegaanipupu, so-up, blogi, ruoka, resepti, alkuruoka, alkupala, helppo, kasvisruoka, kasvis
comments powered by Disqus