pääruoka

Rosmariini-valkosipulitofu

  • 1 pkt savutofu
  • 1 tl valkosipulimurskaa
  • 1 tl ras el hanout-maustetta
  • 1 tl paprikamaustetta
  • 1 tl grillimaustetta
  • rosmariinia maun mukaan
  • suolaa, pippuria

Paista öljyssä valkosipulimurska ja lisää pilkottu savutofu. Lisää mausteet ja paista korkealla asteella, jotta saadaan tofuun purupintaa. Anna sitten jäähtyä, tämä auttaa saamaan siitä rapeaa, eikä jää löysäksi.

ennen kastiketta tofu näyttää tältä

Laita sitten medium-lämmölle. Lisää

  • 1 dl valkosipulimaustettua tomaattimurskaa
  • 4 pilkottua valkosipulia
  • 2 tl balsamicoa
  • puolikkaan rosmariinioksan havuset pilkottuna pieneksi

ja anna hautua 15-30 min kannen alla. Katso ettei kuitenkaan kiehu.

Tämä oli oikein maukas ruoka pääsiäiseen. Tässä söimme lisäkkeen tankoparsaa ja suolakuoriperunoita. Suolakuoriperunoihin resepti täällä.

comments powered by Disqus