seitan

Seitanlehtipihvi

4 pihviä

  • 4,5 gluteiinijauho
  • 2 tl suola
  • 2 rkl paprikamauste
  • 1 rkl grillimauste
  • 2,5 dl vettä
  • 1/2 dl soijakastike
  • 3 rkl öljyä
  • 1 tl Valkosipulimurska
  • 1 tl savuaromi
  • 2 tl bbq-sauce


Sekoita kuivat aineet ja muut aineet keskenään. Kaada kuivien aineiden joukkoon nestemäiset ja ala vaivata samantien. Vaivaa noin 5 min, lisää pieni määrä nestettä jos meinaa rakeilla palasiksi. Anna marinoitua 10 min. Jaa taikina 4 osaan. Lyö pihvi ohueksi lihanuijalla tai vastaavalla. Paista pannulla rasvassa muutama minuutti per puoli (älä polta). Pihvi saa olla tosi ohut, että sitä ei tarvitse paistaa pitkään.

[wpvideo dPSDlwuv]

Pihvi maistuu ja muistuttaa koostumukseltaan kummasti lihaa. Lisukkeena Sheesen kreikkalaistyylinen juusto, tomaattia ja rucolaa. 

comments powered by Disqus