jokilaakson juusto

Sipulikeitto

  • 2 rkl paistoöljyä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 sipulia
  • 3 valkosipulia
  • Suola
  • Pippuri
  • Kasvisliemijauhe
  • 1 l vettä
  • 1 dl valkoviini


Freesaa pilkotut sipulit öljyssä ja lisää mausteet. Jatka kunnes sipuli pehmenee. Keitä vesi ja lisää, anna porista pienellä lämmöllä 15 minuuttia. Lisää valkoviini. Tarkista maku.

Krutongit:

  • Pehmeää leipää
  • Loraus oliiviöljyä
  • Suolaa


Sekoita ainekset ja kaada uuninpellille. Paista 5-10 min 225 asteessa, sopivan rapeaksi.

Tarjoile keitto krutonkien ja juustoraasteen kanssa.

Sipulikeitto on sanoinkuvaamattamon hyvää! Valkoviini tekee siihen erityisen maun. Mausta oman maun mukaan, lisää timjamia tai ruohosipulia! Voit myös laittaa juustoraasteen krutonkien sekaan uuniin. Tässä keitossa käytin Jokilaakson Juustoa S-marketista: 

comments powered by Disqus