dippi

Soijatikut valkosipulimajoneesilla

  • Soijatikkuja
  • Suolaa
  • Korppujauhoja
  • Mausteita: curry, grillimauste tai oman maun mukaan
  • Siirappia
  • Margariinia ja öljyä

Keitä soijatikkuja haluamasi määrä 10-15 min, kunnes pehmeitä. Anna jäähtyä. Tee leivityssekoitus korppujauhoista ja mausteista. Dippaa soijatikkuja siirappiin ja sitten leivitysseokseen. Paista pannulla margariinin ja öljyn kanssa. Anna jäähtyä ja nauti valkosipulidipin kanssa.

Valkosipulimajo:

  • Valkosipulimurskaa
  • Majoneesia


Sekoita ainekset ja anna maustua.

Soijatikut dipattuna majoneesiin ovat ihanan syntinen välipala synkälle maanantaille :) tai ihan mille tahansa päivälle!

comments powered by Disqus