kollaasi

Vegaanin pääsiäisruokakollaasi

Alkuruoka:

Punajuurihummus naanleivällä

 

Punajuuricarpaccio

 

Sienikeitto mantelimaidosta

 

Pääruoka:

Rosmariini-valkosipulitofu, suolakuoriperunoilla ja tankoparsalla

 

Soijarouhe-ruohosipuli-Sheesen tuorejuusto täytetty perunakroketti

 

Duchesse-perunat

 

Suolakuoriperunat

Lisuke:

Tankoparsaa ja kirsikkatomaatteja

 

Paahdettuja kirsikkatomaatteja ja ruusukaalia

 

Jälkiruoka:

Mämmiä kookos-vaniljakastikkeessa

 

Arnolds'in Tipu-munkki

 

Turkinpippurivaahto

 

Marianne-pääsiäismuna

Tänä pääsiäisenä kokeiltiin paljon uusia juttuja. Teemana oli erilaiset yllätykset, pirteys ja kauniit värit.

comments powered by Disqus