neulonta

Alkusyksyn torkkupeitto

Moikka moi. :) Ajattelin näyttää teille, mitä miulla on tällä hetkellä keskeneräisenä ja se on tämä kuvan torkkupeitto, ainoastaan!  Kesällä siivosin kaikki lankanyssäkät ja keskeneräiset työt aika rajuin ottein ja suurin osa langoista meni kirpputorille, toivottovimmat tapaukset heitin roskiin.

Keskeneräisiä töitä purin ja osan jätin"varalle", jos vaikka joskus innostuisin. Siivouksesta tuli oikein freesi olo ja nyt on kiva ostaa ja tehdä uusilla langoilla ihania töitä. Yritän jatkossa olla hamstraamatta lankoja ja tehdä kaikki aloitetut työt loppuun, katsotaan onnistuuko. ;)

Ja niin nyt siihen peittoon. Aloitin peiton elokuun alussa ja nyt se on jo yli puolen välin, viikko-pari niin peitto on valmis. Langat ovat Novitan Isoveli ja Joki. Puikkoina on Knit Pron pyöröpuikot nro 10. Lankojen puikkosuositus on 5, joten peitto valmistuu supernopsaan ja siitä tulee mukavan kepeä. Nykyisin teen mielelläni näitä helppoja neuleita, joissa ei juuri tarvitse laskea ja miettiä, ihanan rentouttavaa. Kunhan peitto on valmis, lisään ohjeen tänne, malttakaa siis vielä se pari viikkoa. :)

comments powered by Disqus