So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

askartelu

Esittelyssä uudistunut Kauneimmat Askartelut -lehti!

Helloh! Inspiroiva lehti sopii hyvin rentouttavaan kahvihetkeen. Sain Kauneimmat Askartelut -lehden näytenumeron luettavaksi ja täytyy sanoa että olen todella positiivisesti yllättynyt! Pakko kai se on myöntää että olen jättänyt askartelulehdet monesti huomioitta koska olen ajatellut että niissä ei olisi mitään minulle. Nyt sain kuitenkin todeta olevani todellinen hölmöläinen, sillä lehti on täynnä kaikkea inspiroivaa, se on suorastaan DIY -pommi!! Lehdessä on yli 50 ohjetta, joista löytyy varmasti montakin suosikkia jokaiselle. 

Kauneimmat Askartelut -lehti inspiroi monen ikäistä ja monen tyylistä askartelijaa.

Mielikuvani askartelulehdestä on ollut lähinnä lapsille sopiva "leikkaa,liimaa" -tyylinen, tässä lehdessä on kuitenkin myös aikuisille sopivia DIY -ohjeita: esimerkiksi superhienoja sisustusjuttuja ja ihania asusteita, joita voisin ihan hyvin kuvitella itsekin tekeväni ja käyttäväni. Ideoita on kaikenikäisille ja -tyylisille askartelijoille, hienoa että lehti on huomioinut niin hyvin niin aikuiset kuin lapsetkin. Lehden kevätnumero on raikas, yllättävä ja monipuolinen mutta silti yhtenäinen lukupaketti. 

Lehdestä löytyi monta kiinnostavaa ohjetta ja tuotetta, joita haluan kokeilla. Kansikuvassakin olevat korkki askartelut herättivät heti huomioni, en ollut koskaan kuullutkaan korkkipaperista tai -kankaasta. Vaikuttaa jännältä materiaalilta, jota pitää päästä kokeilemaan. Korkkipaperi on siis paperia, jonka toinen puoli koostuu korkista ja toinen luonnonvärisestä paperista. Paperi on taipuisaa ja sillä on helppo päällystää melkein mitä tahansa. 

Hienojen korkki askartelujen lisäksi innostuin myös muovailtavasta betonista, jota voi työstää myös sisätiloissa koska se ei pölise niinkuin tavallinen betoni. Lehdessä oli tehty betoniset valaisimet, jotka näyttivät tosi tyylikkäiltä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Hyvien ohjeiden avulla jokainen onnistuu varmasti. 

Näiden suosikkieni ohessa lehdestä löytyy runsaasti vinkkejä ja ohjeita mm. erilaisiin pääsiäisaskarteluihin, kierrätysideoita, paperiaskartelua ja uusi palsta, jossa esitellään blogi ja bloggaajan lempiohjeita. Palstan sai aloittaa The Little Village -blogin Satu-Johanna, jonka seuraajaksi liityin heti nähtyäni hänen töitään. Suosittelen kurkkaamaan! 

Miun kahvihetkeen kuuluivat lehden lisäksi myös itse tekemäni pähkinäsuklaa palat. Helppoa ja tosi herkullista. Laitoin 180g erilaisia pähkinöitä,siemeniä ja kuivattuja marjoja blenderiin ja jauhoin ne murskaksi. Sekoitin joukkoon 2 rkl suklaalevitettä ja 2 rkl hunajaa, joita lämmitin ensiksi hetken juoksevaksi. Muotoilin pienen vuoan pohjalle levyksi ja annoin massan jäähtyä jääkaapissa. Netissä moni oli tehnyt samanlaisia ja pilkkonut massan patukoiksi, mutta miun makuun nämä suupalat ovat parempia!

Talviloma jatkuu koko tämän viikon, rentoa hengailua ja vähän blogijuttujakin luvassa! :) 

comments powered by Disqus