So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

DIY

Huurteiset joulukortit - vielä kerkeät!

Vielä on aikaa tehdä ja lähettää joulukortteja, joten haluan esitellä teille tarkemmin nämä ihanat pakkasta henkivät lumihiutalekortit. Kirjoitin tekemistäni korteista jo aikaisemmin, pääset katsomaan postausta tästä! 

Joulukortin ei aina tarvitse olla punainen, vaikka punainen onkin joulun aikaan monen suosikki, niin myös minun. Näihin kortteihin on käytetty runsaasti arastelematta sinisen sävyjä ja lopputulos on hillitty mutta ei todellakaan tylsä. Korteista tuli mielestäni todella tyylikkäät! 

 Kortteihin on käytetty sinisiä korttipohjia ja paperilajitelman kartonkeja. Kortit on koristeltu 3D -lumihiutale kuvioilla ja talvisilla kuvilla. Näihin kortteihin käy hyvin myös timantti tarranauha, joka tuikkii ihanasti pakkaslumen tavoin

Pakkasta täällä Joensuussa onkin riittänyt. Lunta tulee joka päivä lisää ja vaikuttaisi siltä että jouluista tulee erittäin luminen. Viime jouluna muistan lämmittäneeni savusaunaa vesisateessa, olihan se aika ankeaa. Nautitaan nyt siis lumesta ja pakkasesta! Olisi kiva kuulla teiltä kukijoilta, lähetättekö tänä tänä vuonna joulukortteja? :) 

comments powered by Disqus