So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

askartelu

Jouluaskartelua

 No nyt on joulukortteja! Kokoonnuimme pikkusiskoni Niinan kanssa  luokseni askartelemaan. Tarkoituksena oli tehdä joulukortteja mutta siinä ohessa paketoin myös jo pari joululahjaa. Aivan oikein, älä nyt säikähdä. Olen ostanut jo osan lahjoista, ei kuitenkaan hätää, lahjojen hankintaan on vielä onneksi runsaasti aikaa. 

Käytimme korttiaskarteluun J.K.Primecon tuotteita, joita myydään Joensuun Tavaratorilla. Tavaratoria kuvaa erinomaisesti lause "tuhansien tuotteiden tavaratori", valikoima on laaja aina autoilutarvikkeista sisustukseen ja makeisiin. Tavaratori on minulle entuudestaan tuttu, en tosin ollut ikinä huomannut, kuinka laaja askarteluosasto siellä onkaan. Suosittelen käymään paikan päällä, paikka sijaitsee Joensuussa Kuurnankadulla ja Tohmajärvellä Järnefeltintiellä. Kannattaa tsekata myös kulloinkin voimassa olevat tarjoukset Tavaratorin nettisivuilta

Nämä käyttämäni askartelutarvikkeet ovat siis J.K. Primecon, joka on kotimainen (& joensuulainen!) askartelu- ja paperitarvikkeiden tukku- ja maahantuonti liike. J.K. Primecon tuotteet on myös suunniteltu Joensuussa.  Tuotteita ei voi ostaa suoraan yrityksen nettisivulta, sillä sivut on tarkoitettu jälleenmyyjille. Kannattaa siis suunnata suoraan Tavaratorille, jos kaipaat askartelutarvikkeita: tuotteet vaihtuvat aina sesongin mukaan, valikoima on runsas ja laatu erinomainen!  

Korttipohjiksi valitsin kolme erilaista: punaiset ja siniset taitettavat sekä ruskean väriset, neliön muotoiset pohjat. Neliönmuotoisille pohjille oli myös kirjekuoret samassa pakkauksessa. Muille pohjille löytyi ihania kuviollisia kirjekuoria. Suosikkituotteiksini nousivat paperilajitelmat, eli vihkoset, joissa oli useita erilaisia papereita. Minulla oli käytössäni punaisen ja ruskean sävyinen sekä sini-harmaa sävyinen lajitelma. Tykkäsin kovasti myös askartelukuvioista, joita oli helppo kiinnittää kortteihin tarrapalojen avulla. Suloiset kuvat pääsivät moneen korttiin! 

Teimme useita erilaisia kortteja, näin tekeminen oli hauskempaa ja innoissamme mietimmekin, kenelle lähetämme minkäkin kortin. Tuntui että askartelun edetessä ideoita tuli lisää ja lisää, tätä olisi voinut jatkaa vaikka koko yön. :D Tässä maistiaisia korteistamme: 

Pakettien koristelussa olenkin käyttänyt jo aikaisemmin vähän erilaisia juttuja "pelkän" nauhan sijaan. Tälläkertaa paketteihin pääsi koristekävyt ja muovinen koristehavu, joka on kätevä niin paketoinnissa kuin sisustuksessakin, se kun ei karise! Lahjapaketissa ei aina tarvitse olla rusettia, vaan paketin voi koristella muutenkin. Yhteen pakettiin kiinnitin kangasnauhaa kaksipuoleisella teipillä ja lisäsin vielä jouluisen askartelukuvion toivottamaan Iloista Joulua.  Nauhaan ripustetuista pakettikorteista sai lisäilmettä isompaan pakettiin. 

Lopuksi vielä vinkkejä pieniksi viemisiksi tai koristamaan omaa joulusisustusta. Hyasintit on laitettu paperipusseihin, joiden reunat on taiteltu. Koristelin pussit vielä nauhoin, askartelukuvioin ja pakettikortein. Pakettikorteista saa tehtyä helposti pieniä viestejä tai toivotuksia. Vasemman reunimmaisen pussin reunassa on hauska pieni pyykkipoika, josta roikkuu pipariresepti. Pussit ja koristelutarvikkeet on kaikki J.K.Primecon ja saatavilla Tavaratorilta.

Tavallinen lasinen kynttilänkupu muuttui puolessa minuutissa arvokkaamman näköiseksi kun lisäsin sen ympärille timanttitarranauhaa, kätevää! Timanttinauhaa on saatavilla kultaisena, hopeisena ja ruusukultaisena. Käytin kultaista ja hopeista muutamissa korteissa mutta tämä ruusukullan sävyinen sopi mielestäni parhaiten yhteen joulunpunaisen kynttilän kanssa. <3

Jäikö jokin mietityttämään? Tuli yhdelle kertaa aika paljon ihania ideoita. Teen tästä kaikesta vielä pienempiä postauksia, joissa kerron tarkemmin tuotteista ja tekniikoista. Toivottavasti sait inspiraatiota jouluaskarteluun! :)

comments powered by Disqus