So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Joulutunnelmia

Oon viettämässä joulua vanhempieni luona Rääkkylässä. 

Terkkuja ja hyvää joulua vielä kaikille!  :)


Äiti oli laittanu kaikki paikat tosi nätisti, yhdessä sitten koristeltiin tuo pieni kuusi.  


 Meidän kuusi (tai kuuki, niinkuin pieni Max serkku sanoo... :)) on ollut aina tosi korkea, melkein kattoo asti. Tänä vuonna päädyttiin (aluksi epäilevästi) pienempään versioon, ihan senkin takia, ettei kissanpentu kiikkuisi oksilla. Aluksi näytti vähän hassulle että joulukuusi oli tuolin päällä mutta nätisti se siihen asettui ja kaikki ovat sitä jopa kehuneet. :) Hyvä ja nätti kuusi tuo on kyllä ollutkin, yhtään neulastakaan en oo lattialta löytänyt! 


 

 

Valtsu inhoaa kameran salamaa ja kääntää pään aina, jos sitä kuvataan. Herkuilla sain kaverin kuitenkin hetkeksi istumaan nätisti.

 

 

 


Kissojen joulu on mennyt toisiinsa tutustuessa. Välillä otetaan matsi ja juostaan peräkkäin, vähän tapellaan ja sitten tuijotellaan toisia silmiin. Pikkukissa on ollut ihan älyttömän villi hulivili. Hyvähän se vaan on että leikkii, se rakastaa kaikenlaisia palloja. :D Lili on ollut pahalla tuulella ja väsyksissä, ei taida tykätä joulusta.

Näihin tunnelmiin täältä Rääkkylästä, hyvää yötä!

P.S. Sain vihdoin ihan oikeen kameran, Nikon D3200! Nyt vaan kovasti harjoittelemaan käyttämistä... Ei tarvii enää kuvata sillä puhelimella jippii :) Joululahjat oli muutenki tosi parhaita, kiitos vaan kaikille! <3

comments powered by Disqus