So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ompelu

Kappaverho Orangelilja -kankaasta

Meillä on ihan tavallinen vuokra asunnon keittiö, neutraali ja vaalea. Keittiö on kuitenkin tilava ja valoisa, siitä iso plussa. Keittiössä teen yleensä kaikki ompeluhommat, keittiön pöydälle on niin kätevää levitellä kaikki tavarat ja kankaat isosti esille. Työpöytäkin meillä on mutta se on lähinnä tietokonetta varten, ei niin pienelle pöydälle kannata ompelukamoja levitellä. Ylimääräinen työ(ompelu)huone oliskin tosi kätevä, voisi aina jättää hommat levälleen ja laittaa oven kiinni, sinne jäisi sotku piiloon oven taakse ja hommia olisi nopea jatkaa siitä mihin ne viimeksi jäi. 

Ikean Orangelilja on ihanan pirteä kangas, sopii siis hyvin ilahduttamaan keittiötä. Tein kankaasta yksinkertaisen kappaverhon eli ompelin sivut ja siinä se. Yläreunaan tein varuilta kujan tangolle, eihän sitä tiedä jos joskun keittiön ikkunassa onkin verhotanko. Verho on kooltaan 200 x 55 cm, mielestäni kangas näyttää parhaalta suorana vaikka ensiksi mietinkin että teen verhoon rypytykset. Kankaan hinta oli noin 5€/metri, ei paha!

Miun verhot on aina olleet todella neutraaleja: valkoista ja harmaata. Kerran revittelin ja ostin raidalliset harmaat verhot, huih! ;) Tykästyin tähän Orangeliljaan niin paljon että haluaisin siitä ehkä myös olkkariin sivuverhot, siitä saisi ihan kunnolla väriterapiaa! Isossa ikkunassa kangas näyttäsi varmasti hienolta varsinkin jos verhot olisivat ihan täyspitkät katosta lattiaan. Tällä kertaa ostin kangasta kuitenkin niin vähän että sitä ei juurikaan jäänyt. Parvekkeen istuintyynyt kaipaavat uudistusta, joten jämäpalat voisi käyttää niihin. Lämpimiä säitä odotellessa! 

P.S. Jos et jo ole seuraaja niin minua voi seurata Facebookissa facebook/virkkasin ja Instagramissa @elleellina 

comments powered by Disqus