So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

askartelu

Kortti askartelua


Askartelen hyvin harvoin mutta 3d kuvia tehdessä uppouduin hommaan täysin. Askartelu on kyllä kivaa, harvemmin vaan tulee tarvetta askarrella mitään. Nytkään en oikeastaan tarvitse 3d kuvia mihinkään, mutta kun ne vaan ovat niiiiiiiiiiiiin suloisia! Kuvat ovat varmaan 10 vuotta vanhoja Tiimarista ostettuja, löysin ne vanhempieni luota aitan vintiltä. Arkissa on ollut alunperin kuvat kolmeen 3d kuvaan mutta yhden olen näköjään joskus käyttänyt johonkin,

3d korttien teko on yksinkertaisia: leikkaa kuvat irti (älä sekoita eri kuvia keskenään!) ja liimaa kuvat touhuun tarkoitetuilla tarrapaloilla (mie käytin pieniksi mytyiksi taiteltuja maalarinteippipaloja) päällekkäin. Pienimmät palat tulevat luonnollisestikin päällimmäisiksi. Väliin tulevat tarrapalat ovat paksuja, jotta 3d efekti tulisi näkyviin. Siistiä ja helppoa.

 Alhaalla olevissa kuvissa ensimmäisessä kuvassa 3d kuvat ovat vielä kiinni arkissa, kuvat on numeroitu, jotta kiinnittäminen menisi varmasti oikeassa ärjestyksessä. Pyykkipojasta roikkuva nalle oli super helppo, vain kolme kuvaa ja irtonainen sukka nallen kaveriksi!


Kuvien taustana on kartonkia, en kuitenkaan vielä kiinnittänyt 3d kuvia siihen. Käytän kuvat myöhemmin kortteihin tai liimaan johonkin koristeeksi...On ne kyllä söpöjä..! 

comments powered by Disqus