So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kuulumisia

Oon ollut kuukauden ajan tosi epäaktiivinen virkkailujen suhteen, kaikki ideat on lopussa. Tämä johtunee ehkä siitä että kaikki luovuus on mennyt pääsykokeiden etukäteistehtäviä tehdessä. Oli niin isompaa A2 kokoa olevaa piirustustehtävää kuin pientä A5:kin. Huuhpuuh... Hain siis kahteen kouluun, toinen on tässä ihan kotini lähellä ja toinen taas toisella puolella Suomea. Kauempana oleva koulu kiinnoistaisi nnnniiiin älyttömän paljon mutta enpä tiiä vielä riittääkö uskallus lähteä...

No tehtävät on nyt onneks tehty ja pääsykokeistakin 1/2 suoritettu, ihan hyvin se eka kai meni. :)  Vielä olis se kauempana olevan koulun koe tekemättä, jännittää jo nyt, onhan se jo 2 viikon päästä. 


Täällä on harmaata. Lähipäivinä on kyllä onneksi ruvennut ruoho ja puut vihertämään mutta lämpimät päivät vaikuttaa aika kaukaiselta... Ensi viikoks tais Pekka kuitenkin luvata lämpenevää? 8-)

Vielä takas käsitöihin: kevään iso projekti on valmis! :-) Siitä lisään kuvia kunhan kerkeän. Tällä hetkellä ei oo koukulla eikä puikoilla mitään valmistumassa (paitsi jotain tylsiä, joita en ehkä ikinä saa valmiiksi) joten: 

NYT TARVIIN PALJON IDEOITA JA INSPIRAATIOTA!

Mitä käsitöitä teillä lukijoilla on kesken tai aikomus tehdä? 

 Töissä aina tulee mitä parhaimpia ideoita, varsinkin jos työkavereiden kanssa höpistään käsitöistä. Tällä viikolla onkin muuten viimeiset päivät maailman parhaassa työpaikassa! :( 

Tälläiset mietteet tänään, palataan asiaan taas. :)

comments powered by Disqus