So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Pikkujouluja ja sisustamista

Laitan joulukoristeet yleensä vasta jouluviikolla tai korkeintaan paria viikkoa aikaisemmin esille. Yleensä meillä ei ole kauheasti mitään sen kummempaa, pari tonttua ja kynttilät ovat riittäneet. Tänä vuonna päätin kuitenkin hankkia muutaman jouluisen tekstiilin: verhot ja tyynynpäällisiä. Sainkin ilokseni hyvän syyn vaihtaa ne olohuoneeseen jo nyt sillä meillä oli pikkujoulut työkavereideni kanssa ja tytöt tulivat meille illanviettoon. Ilta pidettiin nyyttärihenkisesti ja keittiönpöytä täyttyi ihanista herkuista. Iloinen ja nauruntäyteinen ilta oli sopivan rento ja piristävä arjen kiireiden keskelle. 

Sisustuksessa kaiken pitää toimia varsinkin arkena ja meillä onkin aika rentoa. Ei haittaa jos kaikki ei ole aina ihan just paikoillaan. Sohvalle yleensä ilmestyy miun työnurkka: neuleita, kamera, tietokone, lehtiä... en vaan osaa työskennella työpöydän ääressä. Ehkä opin sen taidon vielä joskus, vaikka kun saan mieleiseni pöydän. :D

Olohuoneen mattona toimii tällä hetkellä kaksi pikkumattoa, jotka on ostettu Eurokankaasta. Matot ovat aikaisemmin olleet sängynvierusmattoina mutta nyt ne kävivät mielestäni hyvin olohuoneeseen. Olohuoneen "oikea" matto on talvitauolla, se sopii paremmin kesään. 

Vaaleat pikkutyynyt ovat H&M:ltä, taisivat maksaa noin 5 euroa kappale. Iso tyynyliina, jossa on kuvioita on ostettu Gironasta, Espanjasta. Kaupugissa oli ihana sisustuskauppa, josta olisin ottanut kaikkea mahdollista mukaan, jos laukkuun olisi mahtunut. Miulla oli vaan käsimatkatavarat ja ostoksia oli sen verran että jätin muutaman vanhan vaatteen ja kengät Gironaan hotellihuoneeseen. Etualalla oleva torkkupeitto on omatekemäni, pääset katsomaan siitä kertovan postauksen ja ohjeen täältä

Korituoli on kulkeutunut minun mukanani lapsuuden kodista. Kulunut ja rikkinäinen tuoli oli ennen musta, maalasin tuolin spraymaalilla valkoiseksi ja korjasin katkenneet osat. Tyynynpäällinen on myös omatekemäni, siitä saat lisätietoja klikkaamalla tästä!  

Mustavalkoisen värikästä -blogin Enni kirjoitti Joensuun kukkatalon joulukasveista ja hänkin oli tykästynyt huonekuuseen. Eipä ihmekkään! Kasvi on vähän vaatimaton mutta mielestäni tosi symppis ja trendikäs joulukasvi, tämän omani ostin Prismasta. Kuusen saa kestämään vuodesta toiseen jos sitä hoitaa oikein, katso ohjeet täältä. Hyasintit on myös miun mieleen, niiden tuoksu on aina yhtä ihana ja tuo mieleen lapsuuden joulun. 

Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa. Palataan asiaan ensi kerralla, luvassa on erittäin symppis ja helppo DIY idea! :)

Follow my blog with Bloglovin

comments powered by Disqus