So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

käsityöt

Mitä tekis seuraavaksi?

Heimoi:) Jokaisella käsitöitä, sisustamista, rakentamista auton rakentelua tai muita projekteja harrastavalla tulee varmasti hetkiä. kun kädet ovatkin yht'äkkiä ihan tyhjät ja saa aloittaa jonkin uuden projektin. Minulle kävi näin viikonloppuna. Sain viime viikolla valmiiksi yhden isompitöisen neulee. (...joka on lahja. En voi esitellä neuletta täällä, ennen kuin olen antanut sen saajalleen, vahinko jos tämä tyyppi vaikka sattuisi käymään blogissani ja näkisi lahjansa. ;))

Kun on pitkään pakertanut yhden asian kimpussa ja keskittänyt ajatuksensa ja aikansa siihen, on oudon kevyt tunne, kun työ on vihdoin valmis, eikä sitä tarvitse enää miettiä.

Ja sitten tuleekin se paras osuus, seuraavan työn suunnittelu ja uusi ihana alku! Mitähän tällä kertaa tekisin? Teenkö jotain ihan uudenlaista? Kenelle teen? Ostanko uusia tarvikkeita? Haluan uusia lankoja! Ja hirveästi ihania ohjeita! Taidankin mennä ihan sekaisin!?!

Miun miettimisvaiheeni sekavine ajatustulvineen kesti tällä kertaa vain puoli tuntia. Yleensä selailen netistä kuvia ja ohjeita, etsien inspiraatiota. Joskus tallennan parhaat löydöt kirjanmerkeiksi. Tällä kertaa löysin Novitan sivulta ohjeen neuletakkiin, joka oli mielestäni ihan ok, mutta ei mikään täysi kymppi itselleni. Aloitin neuloa ohjeen mukaan mutta resorin jälkeen laitoinkin ohjeen kiinni ja aloin tehdä palmikkoa, täysin sen mukaan mikä tuntui hyvältä. Ylpeänä esittelin tuotostani poikaystävälleni, joka koitti ymmärtää, kuinka hienolta ja vapaalta minusta tuntui kun tein kirjoitetun ohjeen sijaan omasta päästäni jotain. Se vaan on kivaa, tiedättehän?

Puikoillani on nyt siis vaalea neuletakki, jota teen ihan vaan itselleni. Neulon kahdella erilaisella langalla yhtä aikaa, joten takista tulee mukavan muhkea ja pehmeä. En ole vielä päättänyt, kuinka pitkä takista tulee, tuleeko etuosaan palmikkoa vai teenkö sittenkin paidan. Tämä työ saa olla sellainen hyvän fiiliksen työ, joka muuttuu matkan varrella ja jota tehdessä en turhia pähkäile.

Kertokaa tai linkatkaa tekin, jos teillä on tällä hetkellä uusia neuleita tai muita projekteja tekeillä. :)

Maltan tuskin odottaa seuraavaa postaustani, luvassa on pientä jouluaskartelua! <l:-)

comments powered by Disqus