So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

käsityöt

Pehmeää mohairia

 Harmikseni kuulin että Joensuussa sijaitseva lankakauppa Käsityövakka lopettaa. Kivijalkamyymälän loppuunmyynnistä löytyi kuitenkin ihania lanka-aarteita huokeaan hintaan. Mukaan lähti 4 kerää ihanaa Schachenmayr :in Kid Mohair lankaa, 2 kerää kerman vaaleaa ja 2 kerää tumman harmaata. Lanka on höyhenen kevyttä, kuohkeaa ja niin pehmeää luksusta! Kerman värinen lanka pääsikin heti puikoille, tulossa on neuletakki, jossa on pitsineuletta. Yhdestä kerästä riittää pitkälle, arvioin (ja toivon...) että näistä kahdesta kerästäni riittäisi pitkään villatakkiin. :)

Käsityövakan nettisivulle pääset tästä http://kasityovakka.fi/, myymälä sijaitsee Joensuun keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 32. 

Myös Minau innostui langoista sen verran että olen joutunut järjestämään erityisturvallisen säilytyksen kerille. Kissan lempipuuhaa on viime aikoina ollut tihutyöt lankojen parissa. Minaulle taisi tulla jonkinlainen pakkomielle näihin lankoihin, se on jopa oppinut avaamaan kassin vetoketjun saadakseen kerän itselleen!  En kuitenkaan raaski antaa keriä Minaun "käsitöihin" tuhottavaksi. Onneksi pienempi kerä erästä vanhempaa mohairlankaa sopi hänen makuunsa, joten nyt kissalla on oma kerä, jota saa rauhassa kantaa ja möyhentää. 

comments powered by Disqus