So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ompelu

Pehmeät joulukoristeet + muistutus arvonnasta!

Hei vaan! Muistutan osallistumaan arvontaan, joka oli edellisessä postauksessani! Osallistujia on tullut yllättävän vähän, joten eikun mukaan vaan. Palkinto on huippu kätevä, terävä ja tarpeellinen. Nimittäin maailman parhaat kangassakset! Jos ikinäkoskaan leikkaat kangasta niin suosittelen näitä saksia, täydelliset kädessä ja leikkaavat erinomaisesti. Käy osallistumassa, arvonnan löydät klikkaamalla tästä!   

Ja mennääs sitten tämän illan asiaan. :) Innostuneena ompelukoneeni huollosta testailin koneeni kirjontatoimintoja. Tein pieniä pehmeitä sydämiä, joihin kirjailin nimiä, nämä tulevat pakettien päälle pakettikorteiksi. Kirjailu on koneella helppoa, vaikka kone on jo vanha, voin vaan kuvitella mitä kaikkia metkuja uusissa koneissa on! Kaiken lisäksi nämä ovat minusta haukoja koristeita vaikka joulukuuseenkin. Kirjailin sydämiin niiden tyyppien nimet kenen kanssa vietän joulua, joten ehkä ripustamme nämä kuuseen lahjojen aukaisun jälkeen. Aika kiva idea! Toteutus näissä jäi aika..noh, ei kovin hienoksi. Vähän kotikutoisen näköisiä mutta ajatushan on tärkein? 

Ostimme joulukuuseen uusia koristeita, kaikki sydämiä. Myös vanhoissa koristeissa on esimerkiksi puisia pieniä sydämiä, joten kuusesta tulee varmaan aika symppis. Ripustamme kuuseen joka vuosi myös minun ja veljeni tekemät joulutontut, jotka teimme vuonna 1994, eli ihan pieninä. Molemmat tontut ovat ns. pääjalkaisia, eikä niillä ole edes kunnollisia kasvoja. Tontut ovat kuitenkin osa jouluperinteitämme ja ainakin minusta ne ovat tosi hienot! Perinteiset koristeet ovat niitä parhaita. :)

Joulukuusen koristelusta oli muuten myös Vilman ByVilma -blogissa, käyhän kurkkaamassa. Heidän kotonaan kuusi oli jo koristeltu, meillä se on ollut tapana tehdä vasta aaton aattona. Pikkuisen huonekuuseen tosin koristelen jo tänään, jollakin höyhenen kevyellä, päivällä testailin pehmosydämiä huonekuuseen - turhan painavia! .  

Ensi kerralla tuleekin DIY ideoita, jotka voit toteuttaa keittiössä! Näihin ei tarvita edes mitään ihmeempiä tarvikkeita, vaan ne löytyvät kotona. Tässä pieni sneak peek tulevasta: 

comments powered by Disqus