So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Peittopäivitys

Laiskamato tässä terve..! Varmaan tämä alkava syksy on saanut olon väsyneeksi ja laiskaksi: en ole bloggaillut, kotikin on rempallaan ja peilistä katsoo kummitus. Illat menee viltin alla karkkia syöden ja kynttilöitä poltellen.

Olen hitaasti virkaillut paloja torkkupeittoon, jonka aloitin elokuusa. Palat valmistuvat pikkuhiljaa: Mitä enemmän paloja on, sen mukavemmalta ja joutuisammalta virkkaaminenkin tuntuu. Paloja on nyt sen verran että niitä voi vähän sommitella. Peiton vaikein osa onkin palojen yhdistäminen: olen tunnetusti tuuliviiri ja muutan joka kerta suunnitelmaani ja uhkailen purkavani koko peiton. Tänään purinkin osan jo yhteen virkatuista paloista ja se tuntuu edelleen järkevältä teolta. Katsotaan mitä mieltä olen asiasta huomenna. Peitto tulee koostumaan kahden mallisista paloista: Viktoriaanisesta neliöstä ja Pajuruudusta, palojen ohjeet ovat kirjasta 200 virkattua ruutua. Viktoriaanisia neliöitä teen kahdesta eriväristä ja Pajuruutuja ajattelin tehdä neljää erilaista. Jotenkin haluaisin vielä yhdistää peittoon vihreää mutta miten?! Varmaan reunoihin hapsuiksi tai jonnekkin väliin pilkistämään. Peitosta on nyt ehkä 1/3 valmiina, joten tekemistä riittää. Onneksi palat ovat melko yksinkertaisia ja virkkaminen sujuu samalla kun katselee TV:tä. :)


Mites teidän syksyn käsityöt? Tökkiikö vai eteneekö työt kuin itsestään? Yleensä minulla alkaa loka-marraskuussa villasukanneulontakausi, pitää ennen sitä saada tämä peitto valmiiksi!  

comments powered by Disqus