So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Risto Räppääjä -elokuvan Alpo kissa

Sain kesällä yhteydenoton ja pyynnön virkata kissan elokuvaan. Innostuin heti vaikka en aluksi tiennytkään mistä elokuvasta oli kyse. Nopeasti selvisi, että kissa tulisi Risto Räppääjä ja Liukas Lennart elokuvaan, eihän siinä sitten muu auttanut kuin ruveta tuumasta toimeen!

 Kissaan liittyvät keskustelut aikataulusta ja kissan ulkonäöstä ynnä muusta kävimme rekvisiittörin kanssa sähköpostin välityksellä.  Ohjeet kissan  kokoon, väriin ja osien liikkumiseen/taippumiseeen tulivat häneltä ja ohjaajalta. Tein kissoja yhteensä kolme kappaletta,pitihän elokuvatähdelle olla varuilta sijaisia, jos se vaikka likaantuisi. 

Kuva: http://www.ristorappaaja.fi/wp-content/uploads/2013/11/risto-rappaaja-liukas-lennart.jpg
Vein kissat pahvilaatikossa postiin ja matka Joensuusta Helsinkiin ja kohti elokuvatähteyttä alkoi. 

Elokuva tuli ensi iltaan helmikuussa ja kävin siskoni kanssa kutsuvierasnäytöksessä katsomassa sen. Oli kyllä erikoista nähdä oma tekele elokuvassa, se hetki kun kissa tuli ekan kerran valkokankaalle jäi kyllä pysyvästi mieleen. :)
Elokuvakin oli hyvä, saatiin monet naurut ja käkätettiin vähän väliä hupsuille hahmoille. Suosittelen jos ette ole elokuvaa vielä nähneet. 

Tämä oli kyllä mielenkiintoisin projekti, jonka oon tähän asti tehnyt, toivottavasti tulevaisuudessa saisin lisää tämän kaltaisia projekteja. :)


P.S... Alposta on tullut valtavasti kyselyjä teenkö kissoja tilauksesta/ voinko antaa ohjeen. Valitettavasti joudun toteamaan, että Alpo kissa on ainoa laatuaan, enkä valmista samanlaisia kissoja tämän enempää. Miaau! :)
comments powered by Disqus