So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Sarustiikka

Joensuun keskustassa sijaitsee käsityö- ja kulttuurikortteli nimeltään Taitokortteli. Paikka on upea vanhoine puutaloineen ja myymälöineen. Taitokorttelissa on nykyisin todella laaja valikoima kaikenlaista aina taidegalleriasta lähituotteita myyvään ruokakauppaan ja kahvilasta käsityömyymälään. Taitokorttelissa sijaitsee myös aivan erityinen sisustuskauppa, Sarustiikka. 

Kävin viime perjantaina katsomassa miltä Sarustiikan uusi valikoima näyttää. Liike on suljettuna aina syyskuun ja perjantaina Sarustiikka avasi jälleen ovensa asiakkaille. Taitokorttelissa oli samaan aikaan meneillään uusi hieno tapahtuma, Käsityö-yökerho, jonka halusin myös ehdottomasti nähdä! 

Liikkeen omistaja Sari Hakkarainen on luonut upean sisustus unelman vanhaan takomoon, tiloissa toimi ennen taidetakomo Tulikiila. Sarustiikan tunnelma on pakko nähdä ja kokea itse. Sisään astuessa usein hämmästyy ja ensi reaktio on -Vau..! Katse kiertää ihanista asetelmista toiseen ja jokainen tuote on toinen toistaan kauniimpi. Sari tulee usein itse tervehtimään liikkeeseen tulijaa ja antaa lämpimän halauksen. Täällä asiakas voi todella tuntea olevansa tervetullut. <3 

Pyörin liikkeessä ihmetellen ja ihastellen - niin paljon kaikkea kaunista. Olin päättänyt että ostaisin jotain kivaa itselleni kotiin, mutta kuten arvata saattaa päädyin ostamaan useammankin ihanan tuotteen. Osan ostin jo joululahjaksi. Hyvä olla kerrankin ajoissa! (Täytyy kyllä myöntää että aijon käydä liikkeessä vielä useasti ennen joulua.)


 Kuten kuvista näkyy, Sarustiikassa kaikki on mietitty ja laitettu esille hyvällä maulla ja suurella sydämellä. Kannattaa varata runsaasti aikaa liikkeessä käymiseen, katseltavaa ja ihmeteltävää riittää lattiasta kattoon. Nyt vasta jälkeenpäin koneella kuvia selatessani huomasin paljon tuotteita ja yksityiskohtia, joita en liikkeessä ollessa huomannut. Näissä kuvissa ei edes näy läheskään kaikki se mitä myymälästä löytyy! Onneksi voin mennä käymään liikkeessä milloin vain uudestaan. :)

Käsityö-yökerhon ja avajaisten kunniaksi Sari oli laittanut esille herkkuja. Halukkaat saivat myös maalata ilmaiseksi koristetähtiä. Käytettävä maali oli muistaakseni kalkkimaalia, jota onkin viime aikoina kehuttu paljon lehdissä ja blogeissa. Maalaajia ja asiakkaita riitti koko sen ajan kun olin myymälässä. Pyrin ottamaan kuvat aina siten, ettei kukaan vahingossa joutuisi kuvaan. Lähtiessäni ihmisiä oli jo niin paljon, etten olisi enää saanut kuvia otetuksi. Voisin kuvitella että väkeä on riittänyt yömyöhälle asti, Käsityö-yökerho tapahtumassa ei nimittäin ollut asetettu päättymisaikaa ollenkaan. 

Tässä vielä omat ostokseni: aivan ihana ristikaulakoru nahkanauhassa ja kynttiläkippoja. Tuon tähden muotoisen saa asetettua myös seinälle. Ajattelin ostaa sille vielä kaverin ja laittaa tähdet tuikkimaan makuuhuoneen seinälle. Liikkestä lähti aikaisemmin mukaan myös vanhoja kahvisäkkejä, näistä teen oman DIY-postauksen, palataan siihen vähän myöhemmin...:)

Joko teihin iski sisustuskärpänen? Nyt kipinkapin käymään Sarustiikassa! 

Liikkeen nettisivut löytyvät osoitteesta www.sarustiikka.fi 

comments powered by Disqus