So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Sisustusliike KP Interiors

Iloisia uutisia kaikille sisustuksesta kiinnostuneille! Joensuun kauppakeskus Metropoliin avattiin toukokuun alussa upea sisustusliike KP Interiors, joka on persoonallinen ja raikas lisä Joensuun katukuvaan. Liikken omistaa sisustussuunnittelija Kirsi, jonka tietotaito sisustuksen suhteen on aivan erinomaista ja ammattitaitoista.

Kävin liikkeessä ensimmäisen kerran maanantaina ja sain ihan oikeasti etsiä leukaani lattialta. Miulla loksahti siis suu auki, VAU! Liiketila oli kokenut suuren muutoksen sitten viime näkemän ja tila oli muuttunut tyylikkääksi kokonaisuudeksi, joka on pullollaan kodinsisustustuotteita aina tekstiileistä ja valaisimista koriste esineisiin ja astioihin. Minusta vähän tuntuu että liikkeen tuotteet ovat monen kevään juhlakalun toivelistalla. Suosittelen siis suuntaamaan ostoksille, mikäli mietit esimerkiksi äitienpäivä- tai valmistujaislahjaa. Ja tottakai jos mielit sisustaa omaa kotiasi näillä laadukkailla tuotteilla! 

facebook.com/kpinteriorsjoensuu

Kuvat puhukoot puolestaan, tässäpä kuvakooste myymälästä. Varokaa sisustuskärpästä! <3 

Mitäs sanotte? Aika upean näköistä vai mitä? Myymälään mahtuu paljon erilaisia tuotteita, kokonaisuus on hyvin kasassa mutta silti tuotteet sopivat monenlaiseen sisustukseen ja myymälästä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kuvista näkyy vain osa myymälän tuotteista, sitä kun silmä ja kamera aina nappaa sellaisia asioita, joihin itse kovasti tykästyy...:) 

Juttelimme Kirsin kanssa tuotteista ja ihastuin siihen että KP Interiorsin tuotteissa on ajateltu ekologisuutta ja kierrätystä. Esimerkiksi kaikki matot on valmistettu kierrätysmateriaaleista kuten puuvillasta, muovista ja nahasta. Hipelöin hämmästyneenä nahasta tehtyjä räsymattoja, niin pehmeitä ja kotoisia ja materiaali 100% kierrätettyä!

Kirsi esitteli minulle myös hienot vanhoista viinipulloista tehdyt kynttilät. Rewined merkkiset kynttilät on valmistettu käsityönä 100% luonnonmukaisesta soijavahasta. Kynttilöiden tuoksut ovat täysin myrkyttömiä ja ne jäljittelevät suosittujen viinilaatujen tuoksuja ja aromeita, täydellistä! Ihastuin myös aidonnäköisiin silkkikukkiin ja tekoviherkasveihin, joita myymälässä on tarjolla runsaasti. Hyvä idea on myös silkkikukista tehty ovikranssi, se kestää varmasti säällä kuin säällä. ;)

KP Interiorsin löydät kauppakeskus Metropolista osoitteesta Torikatu 29, 80100 Joensuu. Muista käydä myös tykkäämässä myymälän Facebook sivuista https://www.facebook.com/kpinteriorsjoensuu/ niin pysyt perillä myymälän ajankohtaisista asioista, tarjouksista ja uutuuksista! 

Torikatu 29, Joensuu

comments powered by Disqus