So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

neulominen

Stressipeikko

Moikka moi :) Miulla on ollut viime aikoina pinna ihan harvinaisen kireällä ja pakko myöntää että olen ollut aika v..mäinen niille, jotka ovat joutuneet kanssani samaan paikkaan samaan aikaan. Tää ei ole ollenkaan tapaistani ja olen siitä tietysti erittäin pahoillani ja harmissani! Tottakai välillä on huonoja päiviä kaikilla mutta nyt jo pidemmän ajan kaikki kivatkin asiat ovat lähinnä ärsyttäneet ja väsyttäneet.

Syitä tähän fiilikseen ei tarvitse pitkään miettiä: ihmissuhteet (tätä en avaa yhtään enempää, tulisi varmaan trilogian pituinen kirjasarja) ja tietysti alkuviikon kolme päiväiset pääsykokeet ovat saaneet tämän aikaan. Jännitys, stressi ja väsymys, siinä varmaan kolme isointa mörköä, joita olen raahannut mukanani. Ajatukset kouluun pääsystä tai siitä että en olekkaan tarpeeksi hyvä ovat tottakai pyörineet päässä koko ajan ja herättäneet aina vaan lisää kysymyksiä. Ensi viikolla on taas kolmen päivän pääsykokeet, jotka yritän ottaa vähän rennommin. Ja nyt kun ensimmäiset ja tärkeimmät kokeet ovat takana (meni muuten hyvin!!), voin vähän paremmilla mielin mennä seuraaviin. :)

Näiden kaksien eri kokeiden välipäivinä olen päässyt onneksi kotiin ja olen yrittänyt parhaani mukaan rentoutua. Katsoin aamulla ohjelman, jossa eräs vuorikiipeilijä kertoi  mielentilasta, jolloin keho tekee asioita aivojen ollessa vähän niinkuin lepotilassa. Tämä miekkonen kiipeili milloin missäkin ilman turvavälineitä, tunteja kestävät nousut eivät kuulemma rasittaneet yhtään vaan hän oli vaan yks kaks noussut huipulle ja uhmannut samalla kuolemaa. :| Ukko kertoi että hänen on vaan pakko päästä kiipeilemään ja saada ajatuksesta pois kaikesta muusta.  Mietin siinä samalla neuloessani että neulominen tai virkkaaminen on varmaan minulle vähän samanlainen juttu. Ei tietenkään yhtä vaarallinen mutta yhtä rentouttava ja mieltä rauhoittava. :D Samaistuuko kukaan? Voisin kuvitella että joillekkin saman asian ajaa urheilu tai vaikka puutarhan myllertäminen. 

Neulejutuista on vielä kerrottava sen verran että neulon tällä hetkellä villatakkia. Ajatuksena että siitä tulisi kimonon mallinen ja vyöksi tulisi esimerkiksi leveä silkkinauha. Sain etukappaleet valmiiksi ajat sitten ja eilen illalla takakappale tuli valmiiksi. Ja arvatkaa....jonkin aivopierun johdosta tein takakappaleesta ihan jäätävän suuren. Se on niin suuri että pienen pähkäilyn jälkeen takakappale muuttui koko neuletakiksi! Hihoja siitä ei tietenkään saa mutta siitä riitti ihan hyvin etu- ja takakappaleiksi. Saa nähdä mitä hullua tekeleestä vielä tulee! 

Pääsykokeista kerron lisää kunhan viimeisetkin on kahlattu läpi. Nyt vaan peukut pystyyn, kesäkuun lopulla selviää tulokset. 

Hyvää viikonloppua, minä palaan asiaan kunhan oon vähän rennompi oma itseni! 

comments powered by Disqus