So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koulu

Uusia tuulia!

Olen tällä hetkellä Lahdessa majoittumassa eräässä Airbnb asunnossa. Tänään oli toinen koulupäivä ja viikonloppuna muutan tänne ihan oikeasti. Niin se vaan elämä heitti uusia haasteita eteeni ja tartuin niihin kiinni vaikka jännittää ja vähän jopa pelottaakin. 

Lahti on vaikuttanut tähän asti (2 yötä takana) ihan hyvältä paikalta, mainettaan paremmalta. Jännitin tänne tuloa monta viikkoa ja nyt olen todella huojentunut ja iloisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvä täällä on olla. Nyt on siis sopiva hetkiä kertoa teille (tiivistetysti) uusista kuvioistani ja siitä mitä kaikkea on tapahtunut. 

  1. Otin vastaan koulupaikan Lahden ammattikorkeakoulussa. Aloitin opinnot muotoiluinstituutissa teollisen- ja brädimuotoilun linjalla, keskityn opinnoissani puettavaan muotoiluun. Kunhan koulu starttaa kunnolla, kerron teille varmasti lisää :)
  2. Jouduin koulun ja muuton takia tietysti irtisanoutumaan vakituisesta työstäni, nyyh! 
  3. Muutan yksin Lahteen syyskuun alussa! Moni on kysellyt ja arvaillut parisuhteeni tilannetta mutta se jääköön meidän kahden väliseksi asiaksi. 
  4. Ja todella oleellinen asia...Leikkasin hiukseni tai siis luovuin hiustenpidennyksistäni. Lisäksi vaalennus = fresh uusi look! 

Hmm... siinä taitaa olla tämän hetken oleellisimmat asiat. Kunhan pääseen uuteen kotiin, voisin tietysti vähän esitellä kotia blogissakin. Sohva on vielä hankkkimatta, tuntuu jotenkin vaikealta valita ennen kuin olen varma siitä, minkä kokoinen sohva yksiööni mahtuu. Haaveissa on kunnon löhösohva, toisaalta joku siro ja pirtsakka (keltainen?!) sohva olisi vaihteeksi hauska. :D 

Yllä olevassa kuvassa on virkkaamani torkkupeitto, jonka tein muutama vuosi sitten Novitan ohjetta mukaillen. Ohje oli aikaisemmin saatavilla Novitan sivuilla, nyttemmin en ole sitä enää harmikseni löytänyt.Nätti peitto erilaisine ruutuineen ja väreineen. :) 

comments powered by Disqus