So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

tossut

Vauvan tossut


Oon taas virkkailut tossuja, taitaa olla 5 paria tekeillä ja tässä on nyt yhdet (ainoat valmiit) niistä. Nää tossut on vähän kuin Uggit, joihin on lisätty ripaus suomalaista perinnettä.  :D tarkotukseni olikin tehdä talviset ja lämpimät töppöset. Lankana käytin Baby Woolia eli samaa merinovillalankaa, mitä käytän kaikkiin vauvojen tossuihin.


kuvat:http://www.zio.fi/merkit/ugg-australia/ugg-australia-3185.htmlhttp://www.kolumbus.fi/janne.hovi/kansallispuku.htm


 Löysin hyvän ja nopean perustossun ohjeen, jota on helppo muokata omaan käyttöön sopivaks. Ohjeeseen pääset tästä

Tossut oli somat näinkin, ilman mitään koristeita. Mutta sitten sain käsiini pari pätkää oikean kansallispuvun nauhaa, niin pakkohan sitä oli heti käyttää johonkin. Oon etsiskelly vastaavanlaisia nauhoja käsitöliikkeistä, mutta en ikinä löydä mitään mikä olis jotenkin perinteisen tai vanhahtavan näköistä, joten nää nauhat olivat oikee onnenpotku. :)Kiinnitin nauhanpätkän nuppineuloilla ja ompelin kiinni, yksinkertaista! Näitä nauhoin koristeltuja tossuja teen varmasti lisää, niin helposti tavallisen tossun ilme muuttui erikoisemmaksi. :)

Veikkaan että tonttukin olis vähän kateellinen näistä tossuista....On niissä ehkä vähän jouluhenkeä mutta miun mielestä ne sopii myös talveen. 


Mukavaa alkanutta viikkoa, pitäkää varpaat lämpimänä. :)

comments powered by Disqus