So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Askartelu

VIRKKASIN <3 Kauneimmat Askartelut lehti!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Kauneimmat Askartelut lehden kanssa.

Heissan hei! Tänään se sitten tuli postiluukusta, nimittäin Kauneimmat askartelut lehti! Lehti ilmestyy kauppojen hyllyille 25.4. eli huomenna. Lehtihän vakuutti minut jo edellisessä numerossa, (käy katsomassa postaus aiheesta täältä!) mutta kyllä vain, sain taas yllättyä siitä, miten hienoa ja kekseliästä askartelu on vuonna 2017. Trendikkäitä ja inspiroivia ideoita on yli 50 aina sisustuksesta kutsukortteihin. Materiaaleja taasen on käytetty laajasti perinteisemmästä paperiaskartelusta aina erilaisiin maaleihin ja puuviiluun (suosikkini, varmaan pakko kokeilla!!!).

Pääsin mukaan lehden blogipalstalle, jossa esitellään aina jokaisessa numerossa askartelu-/käsityöbloggaaja. Oli tietenkin suuri kunnia ja ilo olla palstalla mukana, ei sitä kuitenkaan ihan joka päivä lehteen pääse, hihii! Oma osuuteni koostuu kolmesta sivusta, joilta löytyy pari vanhaa suosikkiani ja kaksi ihan uutta askartelua. Ohessa on pieni haastattelu ja tietysti ohjeet kaikkiin näihin tekemiini töihin. Ajattelin nyt hieman raottaa teillekin lehden sivuja ja kertoa lisää lehden sisällöstä!

 Ylläolevissa kuvissa on vähän minun osuuteni kuvia ja fiiliksiä, mitäs mieltä olette? Mielestäni lehden tekijäporukka oli saanut koottua raikkaan ja eheän kokonaisuuden. Lehden ohjeista löytyy myös kuvallinen ohje tekemiini lankakorviksiin, joihin moni kaipaili kunnollista ohjetta alkutalvesta, nyt se olisi vihdoin saatavilla! :) Myös ikisuosikki virkattu siksak bambuliina löytyy lehdestä ohjeineen. Uutena herkkuna tein pari kaulakorua, koruharakka kun olen, tsihii! :-) 

No mitäs mieltä olen lehden muusta sisällöstä? Etenkin puuviilu eli lastunauha sytytti minut palavasti! Näyttää niin tyylikkäältä ja modernilta mutta samaan aikaan niin perinteiseltä ja suomalaiselta. Tämä osio kannattaa tsekata lehdestä ehdottomasti. Tykkäsin myös makramee osiosta, jossa oli laajasti testattu tekniikkaa keskenään täysin erilaisiin juttuihiin. Makramee tekniikka toimii hyvin, olipa kyseessä koru tai tuikkulyhty. Juuri tästä asiasta tykkään Kauneimmat Askartelut lehdessä, eli kun lehdessä esitellään jokin tekniikka niin se tehdään laajasti ja vinkkejä ja erilaisia ohjeita on yhden sijaan useita. 

Lehden kesäteema välittyy sivuilta mukavasti ja askartelumalleja on mukava kokeilla säiden lämmetessä ulkona tai parvekkeella. Ompelu ja virkkausjuttujakin lehdestä löytyy, samoin lapsille sopivia ja lasten kanssa tehtäviä malleja- Voisin kuvitella että tässä olisi paljon puuhaa myös mökille. 

Kauneimmat Askartelut lehden löydät Facebookista: facebook.com/kauneimmat.askartelut ja Instagrammista @kauneimmataskartelut Sivuille päivittyy runsaasti ihania ideoita, kannattaa käydä kurkkaamassa! :) 

P.S. Järjestän blogini Facebook sivulla arvonnan, josta voit voittaa palkinnoksi uusimman Kauneimmat askartelut lehden! 

comments powered by Disqus