So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Arki

Voihan väsymys

Zzz...Huomasin että kun viikko sitten kirjoittelin täällä blogissa, olin juuri herännyt päikkäreiltä. No sama kävi nyt taas. Tuntuukin että tässä on menty reilu viikko väsyneenä ja vähän vajaamielisenä (hmm?), ei ole järki nimittäin juossut ihan niin nopeasti kuin yleensä. Sunnuntaina työpäivän päätteeksi sain kunnon mojovan migreenin, pitkästä aikaa. Särkylääkkeet eivät tietenkään auttaneet ja taas nukuttiin päiväunia ZzZZzzzZ...

Ostin tammikuun alussa itselleni pienen kalenterin, johon saisin ylös kaikki tärkeät jutut: päivämäärät, muistot, ideat ja ajatukset. Samalla voisin selkeyttää ja aikatauluttaa kaikkea tekemistä itselleni. Tähän asti olen kirjoittanut hyvällä menestyksellä kalenteriin vain työvuoroja. Eilen päätin kuitenkin kokeilla kirjoittaa ylös tämän viikon kaikki toiminnat ja suunnittelmat. Lopputulema oli että koko kalenterin tämän viikon aukeama on tupaten täynnä, ouhnoouuu!! Ei selkeyttänyt kyllä yhtään ajatuksia, jokainen päivä näyttää vaan sekamelskalta! Ensinnäkin kirjoitin kissan kokoisilla kirjaimilla ja toiseksi, ajatuksia tuli ihan liikaa. Ja kolmanneksi, kalenteri taitaa olla auttamatta liian pieni. Ensi viikon aukeamaa en uskaltanut edes avata kunnolla, raotin sen verran että kirjoitin ylös junan aikataulun (lähden Lappeenrantaan viikonlopuksi). Päivässä ei näköjään ole tarpeeksi tunteja eikä kalenterissa tarpeeksi tilaa kaikelle, eli kalenterin käyttöä pitää vielä harjoitella. Harjoitus tekee hamsterin tai jotain.:)

Puikoilla on vieläkin samat vanhat, pitsineuletakki ja viime viikolla vilauttamani virkattu villatakki. Ei vaan edisty, ei. Pitsineuletakin lankoina käytän Novitan Alpakkaa ja SMC:n Kid Lightia, hyvä yhdistelmä minusta. Takista puuttuu enää hihat. Olen aloittanut ensimmäisen hihan nyt kolme kertaa ja aina se menee mönkään, on liian iso tai liian pieni. Toivottavasti seuraava yritys vihdoin onnistuu, pitäkää peukkuja. :))

Töistä nappasin matkaan mukaan ihanat osittain puiset korvikset. Puulaji on korkkia ja mallisto on tosi hauska ja sellainen hipelöitävä. Tulee varmasti käytettyä paljon näitä korviksia. Käykäähän Glitterillä ihastelemassa <3. Lauantaina tein testinä uuden laukun, mallia tote bag. Tähän mahtuu nyt kaikki tarpeellinen eväistä neulepuikkoihin mukaan. Löytyypä laukusta jo saksetkin kun eilen aamulla purin bussissa villatakin taskuja, huh heh. :) Laukussa on pari sisätaskua ja olkahihnat mittasin itselleni juuri sopiviksi. Vielä kun löytäisin mieleistä (keino)nahkaa, niin laukku olisi ihan täydellinen. Esittelen laukkua enemmän myöhemmin! 

Nyt muihin iltapuuhiin, huomisesta alkaen lupaan olla energisempi.:) Mukavaa talvista viikkoa ystäväiset! 

comments powered by Disqus