Aasialainen kaalisalaatti-resepti
Raikas ja maukas aasialainen kaalisalaatti, joka sopii hyvin lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Valkokaali ohueksi suikaloituna
- 2 kpl Porkkana raastettuna
- 1 kpl Punainen paprika ohueksi suikaloituna
- 2 rkl Soijakastike
- 1 rkl Riisiviinietikka
- 1 rkl Sesamiöljy
- 1 tl Sokeri
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
1. Suikaloi kaali, raasta porkkanat ja suikaloi paprika.
2. Sekoita kulhossa soijakastike, riisiviinietikka, sesamiöljy, sokeri, suola ja mustapippuri.
3. Lisää kasvikset kastikkeeseen ja sekoita hyvin.
4. Anna maustua jääkaapissa noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Calories: 100kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 2g | Fat: 4g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cabbage Salad, Kaalisalaatti