Go Back
+ servings
aasialainen-kaalisalaatti-resepti

Aasialainen kaalisalaatti-resepti

Raikas ja maukas aasialainen kaalisalaatti, joka sopii hyvin lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 15 minutes
Ruokalaji: Lisuke, Side Dish
Keittiö: Aasialainen, Asian
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 100 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Valkokaali ohueksi suikaloituna
  • 2 kpl Porkkana raastettuna
  • 1 kpl Punainen paprika ohueksi suikaloituna
  • 2 rkl Soijakastike
  • 1 rkl Riisiviinietikka
  • 1 rkl Sesamiöljy
  • 1 tl Sokeri
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna

Ohjeet 

  1. 1. Suikaloi kaali, raasta porkkanat ja suikaloi paprika.
  2. 2. Sekoita kulhossa soijakastike, riisiviinietikka, sesamiöljy, sokeri, suola ja mustapippuri.
  3. 3. Lisää kasvikset kastikkeeseen ja sekoita hyvin.
  4. 4. Anna maustua jääkaapissa noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 100kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 2g | Fat: 4g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 50mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cabbage Salad, Kaalisalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!