Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Aasian tonnikalasalaatin resepti
Raikas ja terveellinen Aasian tonnikalasalaatti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Kokonaisaika:
15
minutes
mins
Ruokalaji:
Salaatti, Salad
Keittiö:
Aasialainen, Asian
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
200
kcal
Ainesosat
Ainekset
2
purkkia
tonnikalaa vedessä
1
kpl
punasipuli
hienonnettuna
1
kpl
punainen paprika
kuutioituna
1
kpl
kurkku
kuutioituna
2
rkl
soijakastiketta
1
rkl
seesamiöljyä
1
rkl
limen mehua
1
tl
hunajaa
1
kourallinen
tuoretta korianteria
hienonnettuna
Ohjeet
Valuta tonnikala ja laita kulhoon.
Lisää hienonnettu punasipuli, kuutioitu paprika ja kurkku.
Sekoita joukkoon soijakastike, seesamiöljy, limen mehu ja hunaja.
Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoile.
Ravintoarvo
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
10
g
|
Protein:
25
g
|
Fat:
5
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
400
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
30
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
2
mg
Avainsanat
Tonnikala, Tuna
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!