Aguachile-resepti
Raikas ja mausteinen meksikolainen ruokalaji, joka valmistetaan tuoreista äyriäisistä, limetistä, chilistä ja korianterista.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Raakoja katkarapuja
- 4 kpl Limeä, mehu
- 2 kpl Jalapeñoa, viipaloitu
- 1 kpl Punainen sipuli, viipaloitu
- 1 nippu Tuoretta korianteria, hienonnettuna
- 1 kpl Kurkkua, viipaloitu
- 1 tl Suolaa
1. Kuori ja puhdista katkaravut.
2. Sekoita kulhossa lime mehu, jalapeño, punasipuli, korianteri ja suola.
3. Lisää katkaravut ja kurkku seokseen. Anna marinoitua jääkaapissa 15 minuuttia.
4. Tarjoile heti.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 20g | Fat: 2g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 30mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg