Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Albondigas-keiton resepti
Herkullinen meksikolainen lihapullakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
20
minutes
mins
Keittoaika:
40
minutes
mins
Kokonaisaika:
1
hour
hr
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Mexican, Meksikolainen
Annokset:
4
annosta
Ainesosat
Lihapullat
400
g
Jauheliha
1
Kananmuna
1
dl
Korppujauho
1
tl
Suola
1
tl
Mustapippuri
Keitto
1
rkl
Oliiviöljy
1
Sipuli
hienonnettuna
2
kpl
Valkosipulinkynsi
murskattuna
1
tl
Jauhettu kumina
1
tl
Paprikajauhe
800
g
Tomaattimurska
1
l
Vesi
1
tl
Suola
2
dl
Riisi
keitetty
1
kpl
Porkkana
kuutioituna
Ohjeet
Sekoita jauheliha, kananmuna, korppujauho, suola ja mustapippuri kulhossa. Muotoile taikinasta pieniä lihapullia.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes ne ovat pehmeitä.
Lisää kumina ja paprikajauhe, sekoita hyvin.
Kaada tomaattimurska ja vesi kattilaan. Lisää suola ja anna kiehua.
Lisää lihapullat varovasti kiehuvaan keittoon. Anna kiehua noin 20 minuuttia.
Lisää keitetty riisi ja porkkanakuutiot. Anna kiehua vielä 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
Tarjoile kuumana.
Avainsanat
Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!