Albondigas-lihapullakeitto-ohje
Maukas ja täyteläinen lihapullakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Lihapullat
- 500 g Jauheliha
- 1 Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
- 1 Kananmuna
Keitto
- 1 Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 litra Kananliemi
- 400 g Tomaattimurska
- 2 kpl Porkkanaa viipaloituna
- 2 kpl Perunaa kuutioituna
- 1 tl Kuivattu oregano
- 1 tl Kuivattu timjami
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
Sekoita jauheliha, sipuli, valkosipuli, suola, mustapippuri ja kananmuna kulhossa. Muotoile lihapulliksi.
Paista lihapullat paistinpannulla, kunnes ne ovat ruskeita. Siirrä sivuun.
Kuullota sipuli ja valkosipuli kattilassa. Lisää kanaliemi, tomaattimurska, porkkanat ja perunat. Kiehauta.
Lisää lihapullat, oregano, timjami, suola ja mustapippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
Tarjoile kuumana.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg