Go Back
+ servings
albondigas-lihapullakeitto-ohje

Albondigas-lihapullakeitto-ohje

Maukas ja täyteläinen lihapullakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 40 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Lihapullat

  • 500 g Jauheliha
  • 1 Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
  • 1 Kananmuna

Keitto

  • 1 Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 litra Kananliemi
  • 400 g Tomaattimurska
  • 2 kpl Porkkanaa viipaloituna
  • 2 kpl Perunaa kuutioituna
  • 1 tl Kuivattu oregano
  • 1 tl Kuivattu timjami
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna

Ohjeet 

  1. Sekoita jauheliha, sipuli, valkosipuli, suola, mustapippuri ja kananmuna kulhossa. Muotoile lihapulliksi.
  2. Paista lihapullat paistinpannulla, kunnes ne ovat ruskeita. Siirrä sivuun.
  3. Kuullota sipuli ja valkosipuli kattilassa. Lisää kanaliemi, tomaattimurska, porkkanat ja perunat. Kiehauta.
  4. Lisää lihapullat, oregano, timjami, suola ja mustapippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
  5. Tarjoile kuumana.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!