Go Back
+ servings
albondigas-resepti

Albondigas-resepti

Herkullinen espanjalainen lihapullaresepti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 50 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Spanish, Espanjalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Lihapullat

  • 500 g Jauheliha
  • 1 Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl Savustettua paprikajauhetta
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria
  • 1 kpl Kanamuna
  • 50 g Leivänmuruja

Kastike

  • 400 g Tomaattimurskaa
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl Savustettua paprikajauhetta
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria

Ohjeet 

  1. Sekoita jauheliha, sipuli, valkosipuli, savustettu paprikajauhe, suola, mustapippuri, kananmuna ja leivänmurut kulhossa. Muotoile seoksesta pieniä lihapullia.
  2. Kuumenna paistinpannu ja paista lihapullat kullanruskeiksi. Siirrä lihapullat sivuun.
  3. Valmista kastike: kuullota sipuli ja valkosipuli kattilassa. Lisää tomaattimurska, savustettu paprikajauhe, suola ja mustapippuri. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  4. Lisää lihapullat kastikkeeseen ja hauduta vielä 20 minuuttia.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 18g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 4mg

Avainsanat

Meatballs, Lihapullat
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!