Go Back
+ servings
artisokkapasta-salaatti-resepteja

Artisokkapasta Salaatti Reseptejä

Kevyt ja maukas artisokkapasta salaatti, joka sopii mainiosti lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 200 g Penne-pastaa
  • 1 purkki Marinoituja artisokkia valutettu ja pilkottu
  • 100 g Kirsikkatomaatteja puolitetut
  • 50 g Rucolaa
  • 50 g Parmesaania raastettuna
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 rkl Sitruunamehua
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Ohjeet 

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita isossa kulhossa pasta, artisokat, kirsikkatomaatit ja rucola.
  3. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
  4. Ripottele päälle raastettu parmesaani ja tarjoile.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 5g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pasta Salad, Pastasalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!